Τι έδειξε η νεκροψία: Τι βρέθηκε στον οργανισμό του Prince

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι έκανε χρήση ισχυρών, εθιστικών αναλγητικών

Η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στον τραγουδιστή Πρινς, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως στα τέλη Απριλίου, αποκάλυψε ότι στον οργανισμό του υπήρχαν ίχνη του αναλγητικού Percocet,σύμφωνα με την εφημερίδα Minneapolis Star Tribune, επικαλούμενη πηγές που πρόσκεινται στις έρευνες.

Ο αριθμός επίσης των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο αίμα του ήταν πολύ χαμηλός, σε επικίνδυνα επίπεδα, μια ένδειξη ότι ήταν άρρωστος, επισήμανε το KSTP-TV.

Μία εκπρόσωπος τύπου του γραφείου του ιατροδικαστή, που διεξήγαγε τη νεκροψία νεκροτομή στη σορό του Πρινς απέφυγε να επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των αμερικανικών μμε.

Τα αίτια θανάτου του θρυλικού καλλιτέχνη παραμένουν έως σήμερα αδιευκρίνιστα.

Επίσης, δικηγόρος που αντιπροσωπεύει έναν γιατρό από την Καλιφόρνια που είναι ειδικευμένος σε ουσίες που προκαλούν εθισμό, είπε ότι οι εκπρόσωποι του Πρινς ήλθαν σε επικοινωνία με τον γιατρό το βράδυ πριν από τον θάνατό του, προσθέτοντας ότι ο γιατρός σχεδίαζε να επισκεφθεί τον Πρινς για μια «αποστολή διάσωσης».

Ο 57χρονος Πρινς εντοπίστηκε νεκρός την 21η Απριλίου στο συγκρότημά του στα προάστια της Μινεάπολης. Πέθανε χωρίς να αφήσει διαθήκη και αποτεφρώθηκε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο τρεις ημέρες αργότερα.