Σκότωσε την κοπέλα του κατά τη διάρκεια του σεξ

Γιατί κατηγορείται και η μητέρα του νεαρού

Κάθισε στο εδώλιο με την κατηγορία ότι έπνιξε την κοπέλα του κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 25 ετών. Κατηγορούμενος ήταν ο Eddie M. Herrera από το Τέξας των ΗΠΑ, ο οποίος λογοδότησε ενώπιον δικαστού και ενόρκων, για την πράξη του που συνέβη το 2014, τη βραδιά σχολικού χορού.

Ο νεαρός παραδέχτηκε ότι έπνιξε την 17χρονη Jacqueline Gomez, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Χιούστον, λέγοντας ότι ο θανάσιμος τραυματισμός συνέβη όταν οι δυο νεαροί επιδίδονταν σε ερωτικές πράξεις. 

Η νεκροψία που είχε διενεργηθεί στο άψυχο σώμα της νεαρής, έδειξαν ποσότητες από την ουσία υδροκωδόνη και αλκοόλ. 

Ο Herrera συνελήφθη περίπου 8 μήνες μετά το θάνατο της κοπέλας και όπως είπε, η 17χρονη ήταν ακόμα ζωντανή όταν έπεσαν για ύπνο. Όταν εκείνος ξύπνησε το επόμενο πρωί, στις 17 Μαΐου του 2014, δεν κατάφερε να τη συνεφέρει.   

Σύμφωνα με τον κατήγορο, ο νεαρός τηλεφώνησε στη μητέρα του όταν διαπίστωσε ότι η κοπέλα ήταν νεκρή και πως όταν η γυναίκα έφτασε στο δωμάτιο, κάλεσε τις πρώτες βοήθειες έπειτα από δυο ώρες. Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη αναμένεται να έρθει και η μητέρα του 20χρονου, καθώς προμήθευσε το ζευγάρι με ουσίες και αλκοόλ, τους έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και είπε ψέματα στη μητέρα της Gomez, επειδή ήθελε τα "παιδιά να περάσουν καλά".