Νεκρός στο σπίτι του ο Prince

Νεκρός στο σπίτι του, στη Μινεσότα βρέθηκε ο διάσημος καλλιτέχνης Πρινς, σε ηλικία 57 ετών.

Νεκρός στο σπίτι του, στη Μινεσότα βρέθηκε ο διάσημος καλλιτέχνης Prince (Πρινς), σε ηλικία 57 ετών. Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου και σύμφωνα με το Associated Press την επιβεβαίωσε ο ατζέντης του.

Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι η σορός του βρέθηκε σήμερα το πρωί στο στούντιό του, στο Paisley Park. Ο σερίφης της περιοχής αρνήθηκε να το επιβεβαιώσει.  

Ο Prince - Prince Rogers Nelson όπως ήταν το πλήρες όνομά του - είχε κερδίσει επτά βραβεία Grammy, ενώ είχε βραβευθεί και με Οσκαρ για το τραγούδι του «Purple Rain» στην ομώνυμη ταινία του 1984. 

Ο σούπερ σταρ μουσικός συνδύασε ήχους από την R & B , soul και hip-hop για να δημιουργήσει ένα μοναδικό ήχο. Στη διάρκεια της 40χρονης καριέρας του πούλησε περισσότερους από 100 εκατ. δίσκους.

Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 1978 με τίτλο For Yoυ, ενώ ευρύτερα γνωστός έγινε από τον δεύτερο δίσκο του με τίτλο Prince το 1979.Ολόκληρη την δεκαετία του '80 ήταν ο πρίγκιπας της ποπ μουσικής με τεράστιες επιτυχίες όπως το Kiss και το When doves cry. 

Η τελευταία εβδομάδα της ζωής του

Ο Πρινς  είχε νοσηλευτεί πριν μία εβδομάδα για γρίπη και πήρε εξιτήριο καθώς η κατάσταση του δεν ενέπνεε ανησυχία. 

Την περασμένη Πέμπτη έδωσε μια συναυλία στην Ατλάντα. Ήδη δεν αισθανόταν καλά και η κατάστασή του επιδεινώθηκε όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο μετά τη συναυλία. 

Το αεροπλάνο έκανε επείγουσα προσγείωση και ο τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο στο Μολίν του Ιλινόι.

Αφού νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του. 

ΔΕΙΤΕ το βίντεο από την τελευταία εμφάνιση του

Περισσότερα σε λίγο.