Συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, 15 χρόνια μετά

Η Κάρολιν μαζί με τη συγκάτοικό της Μέγκαν κατέγραφαν από το διαμέρισμά τους στον 32ο όροφο, τις δραματικές στιγμές που εξελίσσοταν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε πριν 15 χρόνια η Κάρολιν Ντράις, σήμερα παραγωγός των Vampire Diaries, και δείχνει την στιγμή που της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους, δημοσιεύει η γερμανική Βild.

Αν και έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε, το βίντεο από τις δραματικές στιγμές στη Νέα Υόρκη, προκαλεί ακόμα και σήμερα σοκ.

Η Κάρολιν Ντράις μαζί με τη συγκάτοικό της Μέγκαν έμεναν σε ένα διαμέρισμα του πανεπιστημιακού κοιτώνα, στον 32ο όροφο, που βρίσκεται στη Water Street, σχεδόν 8 οικοδομικά τετράγωνα από τους Δίδυμους Πύργους. 

Στο βίντεο φαίνονται οι πρώτες στιγμές μετά την πτώση του πρώτου αεροπλάνου στους Δίδυμους Πύργους. Η Κάρολιν μιλά με την μητέρα της στο τηλέφωνο και λέει πως βγαίνουν καπνοί από τον έναν ουρανοξύστη και πως ακούστηκαν εκρήξεις, πιθανότατα από βόμβα.

Για λίγη ώρα, τα δύο κορίτσια παρακολουθούν τον φλεγόμενο πρώτο πύργο και καταγράφουν τους καπνούς και τον κόσμο από τους κάτω ορόφους που κουνανε λευκά μαντήλια

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το δεύτερο αεροπλάνο πέφτει πάνω στον δεύτερο ουρανοξύστη τα κορίτσια ουρλιάζουν «Ω Θεέ μου! Τι θα κάνουμε;» και αρχίζουν να μαζεύουν τα πράγματά τους. Είναι πανικόβλητες, ουρλιάζουν και κλαίνε. 

H συγκάτοικος της Ντράις ακούγεται να μιλάει σε κάποιον στο τηλέφωνο, του λέει πόσο τρομοκρατημένη είναι και πως τον αγαπάει. Η Ντράις της φωνάζει να την περιμένει και να μην την αφήσει μόνη. Οι δυο γυναίκες φεύγουν όπως όπως από το διαμέρισμά τους και στο διάδρομο βρίσκουν κι άλλους φοιτητές.