Ο Αντετοκούμπο ανοίγει καντίνα με γύρο στην Αμερική!

Την ώρα που ολόκληρος ο κόσμος του ΝΒΑ μιλάει για τα κατορθώματά του στο παρκέ, ο «Greek Freak» δείχνει το επιχειρηματικό του δαιμόνιο

Ακόμα και ο θρυλικός Kobe Bryant υποκλίθηκε στο ταλέντο του. Και είναι γεγονός πως ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ μιλάει για τα κατορθώματά του στο παρκέ.

Ο λόγος για τον Έλληνα μπασκετμπολίστα, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος, εκτός από τις μπασκετικές του ικανότητες σκοπεύει να αξιοποιήσει το επιχειρηματικό του δαιμόνιο. 

Ο «Greek Freak», σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να ανοίξει μια καντίνα στο Μιλγουόκι, η οποία θα προσφέρει παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, με πρώτη και κύρια τον περίφημο... γύρο! Η έδρα, μάλιστα, της καντίνας, θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο μέσα στο νέο γήπεδο των «Ελαφιών»!

Εξ ου, άλλωστε, και η ονομασία της πρώτης επιχειρηματικής απόπειρας του «Giannis» θα είναι «Gyro Step», αντλώντας την έμπνευσή της από το περίφημο «euro step», με το οποίο ο Έλληνας σταρ εξουδετερώνει τους αντιπάλους του εντός γηπέδου. Όσο για την σπεσιαλιτέ στο μενού του καταστήματος, αυτή θα είναι επίσης εμπνευσμένη από τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς θα ονομάζεται «Αντεντοκεμπάπ»!

«Έμαθα πολλά για την αμερικανική κουλτούρα και αγάπησα το φαγητό στις ΗΠΑ από τη στιγμή που ήρθα, αλλά τώρα θέλω να μοιραστώ μαζί σας την κληρονομιά μου και την ελληνική κουλτούρα» ήταν οι δηλώσεις του ίδιου του Γιάννη, ο οποίος μάλιστα, κάνοντας χιούμορ, συμπλήρωσε: «Θα είμαστε δυνατοί, χοντροί και χαρούμενοι».

Παράξενο; Όντως και όχι αληθινό, αφού πρόκειται για πρωταπριλιάτικη φάρσα που έστησαν οι αρθρογράφοι του onmilwaukee.com, μιας ιστοσελίδας στο Μιλγουόκι.