Ο ήρωας του Thalys πήγε να σταματήσει καυγά και τον μαχαίρωσαν

Φαίνεται πως το έχει η... μοίρα του. Ο Σπένσερ Στόουν, ο Αμερικανός στρατιωτικός που έγινε ήρωας τον περασμένο Αύγουστο, όταν μαζί με δύο ακόμα άτομα απέτρεψαν μία τρομοκρατική επίθεση σε τρένο με κατεύθυνση το Παρίσι, έγινε και πάλι πρώτο θέμα την Πέμπτη, όταν τα αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι μαχαιρώθηκε στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια.

Απ' ό,τι φαίνεται, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο Στόουν τραυματίστηκε επιχειρώντας να αποκαταστήσει την τάξη. Αυτή τη φορά δεν ήταν κάποια τρομοκρατική επίθεση που έπρεπε να αποτρέψει, αλλά ένας... καυγάς σε μπαρ.

Όπως δήλωσε σε αμερικανικό δίκτυο ο Έρικ Κέιν, που εργάζεται σε κατάστημα κοντά στο μπαρ όπου σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο, το περιστατικό ξεκίνησε όταν μία γυναίκα άρχισε να φωνάζει έξω από το μπαρ σε έναν άνδρα, πιθανότατα τον σύντροφό της. Όπως περιέγραψε, τον χτύπησε με μία πλαστική σακούλα, και αυτός απάντησε με μία γροθιά στο πρόσωπό της.

″Ο ψηλός τύπος, ο λευκός, σηκώθηκε και κάπως μπήκε μπροστά του″, δήλωσε ο Κέιν, αναφερόμενος στον Σπένσερ Στόουν, προσθέτοντας ότι είδε στο πίσω μέρος της μπλούζας του έναν μεγάλο κόκκινο λεκέ, και κατάλαβε ότι είχε μαχαιρωθεί.

Ο Στόουν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο οι γιατροί εκτιμούν ότι θα επανέλθει πλήρως. Ο άνθρωπος που τον μαχαίρωσε δεν έχει ακόμα συλληφθεί.