Πέθανε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, το μοναδικό παιδί της θρυλικής Αμερικανίδας τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον - που έφυγε από υπερβολική δόση ναρκωτικών μέσα σε μια μπανιέρα το 2012- πέθανε χθες σε ηλικία 22 ετών, μετά από έξι μήνες σε κώμα.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή σελίδα της αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής Entertainment Tonight, η Μπόμπι Κριστίνα πέθανε μετά από μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη που είχε προέλθει από επεισόδιο στο σπίτι της σε προάστιο της Ατλάντα νωρίτερα φέτος.  

"Η Μπόμπι Κριστίνα έφυγε περιστοιχισμένη από την οικογένειά της. Βρίσκεται επιτέλους σε ειρήνη, στα χέρια του Θεού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που έδειξε τρομερό ενδιαφέρον, αγάπη και υποστήριξη τους τελευταίους μήνες" δήλωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας, Κρίστεν Φόστερ. 

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα για διασημότητες TMZ, πέθανε μετά την απόφαση της οικογένειας να σταματήσει κάθε ιατρική φροντίδα.

Η Μπόμπι Κριστίνα - της οποίας ο πατέρας είναι ο τραγουδιστής Μπόμπι Μπράουν - είχε βρέθηκε μπρούμητα και χωρίς αισθήσεις στη μπανιέρα του σπιτιού της στις 31 Ιανουαρίου, με υπόνοιες χρήσης ναρκωτικών, τραγική ομοιότητα με τον τρόπο θανάτου της μητέρας της. 

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αμερικής, μήνες αργότερα η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν μεταφέρθηκε στο κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο στο Ντουλούθ της Τζόρτζια των ΗΠΑ. Η 22χρονη είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο στα τέλη Ιανουαρίου. Τοποθετήθηκε σε τεχνητό κώμα και λίγο αργότερα η οικογένειά της ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

Οι γονείς της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν χώρισαν το 2006 και πήραν διαζύγιο το 2007. Η κηδεμονία του παιδιού ανατέθηκε στη Γουίτνι Χιούστον. Οι δύο τους ήταν πολύ δεμένες και η Μπόμπι συνόδευε συχνά τη μητέρα της σε θεάματα ή εκδηλώσεις.

Δείτε στο βίντεο του 2009, μαμά και κόρη να τραγουδούν μαζί την μεγάλη επιτυχία της Χιούστον “My love is your love”