Άνοιξε πυρ 30χρονη σε εστιατόριο επειδή… ξέχασαν το μπέικον (2 φορές!)

Αντιμέτωπη με έως και επτά χρόνια φυλάκιση βρίσκεται μία 30χρονη γυναίκα από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ σε εστιατόριο φαστ φουντ επειδή... της σέρβιραν χάμπουργκερ χωρίς μπέικον!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Σανέκα Μονίκ Τόρες πήγε τον Φεβρουάριο του 2014 σε ένα κατάστημα McDonald's και ζήτησε ένα χάμπουργκερ, όμως όταν το παρέλαβε συνειδητοποίησε ότι δεν της είχαν βάλει μπέικον, όπως είχε ζητήσει. Η 30χρονη γυναίκα διαμαρτυρήθηκε, και οι υπεύθυνοι του καταστήματος της πρόσφεραν ένα δωρεάν χάμπουργκερ με μπέικον στην επόμενή της επίσκεψη.

Το ίδιο βράδυ, και αφού διασκέδασε με φίλους, η Τόρες πήγε με μία φίλη της στο ίδιο κατάστημα για να παραλάβει το δωρεάν χάμπουργκερ που της είχαν υποσχεθεί - όμως, μαντέψτε: οι υπάλληλοι είχαν ξεχάσει και πάλι να της βάλουν μπέικον!

Τότε η Τόρες βγήκε από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και πυροβόλησε με ένα πιστόλι, με τη σφαίρα να διαπερνά ένα παράθυρο και να καταλήγει στην άλλη άκρη του εστιατορίου.

Η Τόρες συνελήφθη περίπου μισή ώρα νωρίτερα, καθώς αυτόπτες μάρτυρες συγκράτησαν την πινακίδα του οχήματος στο οποίο επέβαινε.

Ο δικηγόρος της υποστήριξε στο δικαστήριο, κατά τη δίκη που διεξήχθη την Τετάρτη, ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε ακούσια και ότι ο πυροβολισμός δεν είχε σχέση με το αν το χάμπουργκερ της πελάτισσάς του είχε μπέικον ή όχι. Ωστόσο, δεν έπεισε τους ενόρκους, οι οποίοι έκριναν ένοχη την Τόρες για οπλοκατοχή και πυροβολισμό σε κτίριο. Η Τόρες αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους και θα μάθει την ποινή της στις 21 Απριλίου.