8χρονη πέθανε την ώρα που τη σοδόμιζε ο πατέρας της

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για όσα έγιναν το Σεπτέμβριο στην οικογένεια Robinson.

Η Hiawayi Robinson βρέθηκε νεκρή στις 18 Σεπτεμβρίου – δύο ημέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής της από μέλη της οικογένειάς της, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Σήμερα πατέρας του 8χρονου κοριτσιού Hiawatha Robinson συνελήφθη και κρατείται στις φυλακές Mobile Metro.

Ο εισαγγελέας Άσλεϊ Ριτς μιλώντας στους δημοσιογράφους, περιέγραψε το περιστατικό: «Τα γεγονότα δείχνουν πως την ώρα που συμμετείχε σε σοδομισμό πρώτου βαθμού, ο πατέρας του κοριτσιού προκάλεσε τον θάνατό του».

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, που κατατέθηκε την Δευτέρα, η αιτία θανάτου της Hiawayi ήταν η ασφυξία, ενώ αποκαλύφθηκαν περαιτέρω ανησυχητικές λεπτομέρειες της έρευνας.

Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, δήλωσε πως οι ερευνητές χρειάστηκαν πάνω από 200 δείγματα DNA από τα μέλη της οικογένειας και γειτόνων για να περιορίσουν τον αριθμό των υπόπτων.

Η διαδικασία αυτή πήρε πάνω από 13 εβδομάδες, την ώρα που ο υποκριτής πατέρας δήλωνε αμέσως μετά την εξαφάνισή της, πως δε θα σταματούσε να ψάχνει μέχρι να την βρει.

Η οκτάχρονη βρέθηκε νεκρή πίσω από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Prichrd, στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, δύο ημέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής της στις 16 Σεπτεμβρίου.

Η νεκροψία έδειξε πως έχασε τη ζωή της ενώ την κακοποιούσε σεξουλικά ο πατέρας της.

"Πονάω" δήλωνε στο Fox10 ο υποκριτής πατέρας ενώ στεκόταν δίπλα στη μητέρα της Yosha Populus. "Δεν έχω κοιμηθεί τις τελευταίες 24 ώρες. Δεν πρόκειται να σταματήσω να ψάχνω μέχρι να γυρίσει στο σπίτι. Αυτό είναι το μόνο που θέλω, το μόνο που ζητάω".
Ερωτηθείς τι πίστευε ότι θα μπορούσε να της έχει συμβεί είχε απαντήσει "τίποτα". "Δεν πιστεύω ότι της συνέβη κάτι. Πιστεύω ότι είναι κάπου εκεί έξω. Απλά πρέπει να την αφήσουν να γυρίσει σπίτι. Ο πατέρας της θα μάθει τι συμβαίνει".