Έκρυψε το μωρό της στη λεκάνη για να το σώσει από τον πατέρα του

Μια τραγική οικογενειακή ιστορία κατέληξε με το θάνατο δυο ανθρώπων στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Η μόνη που κατάφερε να σωθεί, χάριν στην αυτοθυσία της μαμάς της, ήταν η λίγων μηνών κόρη του ζευγαριού.

Η 33χρονη Jessica Arrendale έδωσε την τελευταία της πνοή στο έξι μηνών μωρό και το έκρυψε στην τουαλέτα, λίγο πριν ξεψυχήσει από τον πυροβολισμό του μεθυσμένου συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της.

Η 33χρονη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι.

Ο 30χρονος Antoine Davis, πρώην πεζοναύτης που υπηρέτησε στο Ιράκ έπασχε από κατάθλιψη και μετατραυματικό άγχος. Σε μια κρίση θυμού κυνήγησε και πυροβόλησε τη γυναίκα και μητέρα του παιδιού του.

Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι βρήκαν τους δύο συντρόφους νεκρούς, ενώ στη συνέχεια ανακάλυψαν πως η 33χρονη είχε κρύψει μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας την έξι μηνών κόρη τους, προκειμένου τουλάχιστον εκείνη να γλυτώσει από τη μανία του πρώην πεζοναύτη. Μάλιστα, στο σπίτι, ήταν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Davis από προηγούμενο γάμο του 9 και 10 ετών αντίστοιχα, τα οποία ούρλιαζαν «Μπαμπά τι κάνεις;» Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.

Μάλιστα, η πρώην σύζυγος του 30χρονου, Teresa Ionniello, δηλώνει σε ραδιοφωνικό σταθμό, πως ο Davis πάλευε με την κατάθλιψη από τότε που επέστρεψε από το Ιράκ όπου υπηρέτησε.

Η μητέρα της Arrendale καταγγέλλει από την πλευρά της πως ο πεζοναύτης είχε συχνά ξεσπάσματα θυμού και προβλήματα με το αλκοόλ. Την ημέρα του φονικού, ο πρώην πεζοναύτης είχε μεθύσει και είχε χτυπήσει την 33χρονη πριν την πυροβολήσει θανάσιμα. Προκειμένου να την σκοτώσει την κυνήγησε μέχρι τον τρίτο όροφο του σπιτιού τους ενώ η άτυχη κοπέλα προσπάθησε να προστατευτεί με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Ωστόσο ο Davis της το πήρε από τα χέρια και τη χτύπησε με αυτό. Η Arrendale βρήκε καταφύγιο στο μπάνιο, παίρνοντας μαζί της την μόλις 6 μηνών κόρη της Cobi. Ο Davis έφυγε, πήγε στην ντουλάπα, έβγαλε το αυτόματο και την πυροβόλησε με την αστυνομία να έχει ήδη περικυκλώσει το σπίτι, έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκε πως εντός της οικίας υπάρχει ένας οπλισμένος άνδρας. Οι διαπραγματευτές της αστυνομίας επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τον Davis που ήταν οπλισμένος μέσα στο σπίτι, ωστόσο δεν κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Η μικρή Cobi βρέθηκε στη λεκάνη της τουαλέτας, καλυμμένη από το άψυχο κορμί της μητέρας της, ζωντανή, αλλά πάσχοντας από υποθερμία, αφού ήταν για αρκετή ώρα στο νερό.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς που βρήκαν τη μητέρα και το παιδί, η Arrendale είχε καλύψει με τέτοιο τρόπο τη λεκάνη, ώστε ο Davis να μην μπορεί να δει τη μικρή και να της κάνει κακό.