O Κλίντον απατούσε τη… Μόνικα με μια ξανθιά “Energizer”!

Πρώτο θέμα σε όλα τα αμερικανικά μέσα είναι σήμερα η είδηση ο Μπιλ Κλίντον δεν απατούσε μόνο την Χίλαρι με τη Μόνικα, αλλά και τη Μόνικα με μια άλλη γυναίκα!  

Σύμφωνα μάλιστα με βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στις ΗΠΑ, επρόκειτο για μια ξανθιά με πληθωρικό μπούστο, που ο πλατηράρχης  δεχόταν στον Λευκό Οίκο αμέσως μόλις  η Χίλαρι εγκατέλειπε το κτίριο.  

 
Οι άντρες της προσωπικής ασφάλεια του Μπιλ Κλίντον είχαν δώσει στην ερωμένη Νο 2 το εμπνευσμένο κωδικό όνομα «Energizer», μάλλον γιατί όταν Μόνικα σταματούσε αυτή συνέχιζε, αλλά και για να μπορούν να παρακολουθούν τα ίχνη της με την απαιτούμενη διακριτικότητα.

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο  "Άγνωστες λεπτομέρειες από τη μυστική ζωή της Πρώτης Οικογένειας", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου, ένας από τους εργαζομένους του Λευκού Οίκου περιγράφει: «Ηταν μία ζεστή μέρα και η ξανθιά γυναίκα φορούσε ένα μπλουζάκι με τολμηρό ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι πολύ εκτεθειμένο. Μεταξύ τους έδειχναν πολύ άνετοι και φιλικοί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι ήταν εραστές. Το σπίτι ήταν φυσικά, κάθε φορά, ενήμερο για την άφιξη της ξανθιάς γυναίκας».

Ο συγγραφέας του βιβλίου μάλιστα, ο  Ρόναλντ Κέσλερ, αναφέρει ότι η εντολή του τότε Αμερικανού προέδρου ήταν: «Δεν την σταματάτε, δεν την πλησιάζετε, απλά την αφήνετε να περάσει».  

 Αν και οι πράκτορες της Χίλαρι ενημέρωναν πάντα εγκαίρως για την επιστροφή της Πρώτης Κυρίας, μια φορά παραλίγο να γίνει… το μοιραίο. Τότε «Οι μυστικοί πράκτορες του Μπιλ αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν την “Energizer”», αναφέρεται στο βιβλίο.

Οι εκπρόσωποι του Μιπλ Κλίντον δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής την προδημοσίευση του βιβλίου - όπως αυτή κυκλοφορεί στην εφημερίδα New York Post - ωστόσο, ο  εκπρόσωπος της Χίλαρι,Νικ Μέριλ,  περιορίστηκε να απαντήσει: «Κι άλλο βιβλίο;»