Τέξας: Πατέρας σκότωσε εν ψυχρώ τα 4 παιδιά του

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το Χιούστον του Τέξας. Ένας άντρας εισέβαλε σε σπίτι όπου έμεναν τα πέντε παιδιά του με άλλους δύο συγγενείς και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τα τέσσερα από αυτά και τα άλλα δύο άτομα. 

Επρόκειτο για δύο αγόρια, 4 και 14 ετών, και δύο κορίτσια 7 και 9 ετών. Στο σπίτι βρέθηκαν, επίσης νεκροί, ένας 39χρονος και μία 33χρονη. 

Ο άντρας σκόπευε να συνεχίσει το μακελειό και κατευθυνόταν στο σπίτι των γονιών του με σκοπό να τους σκοτώσει. Όμως, η 15χρονη κόρη του , η οποία είναι η μοναδική επιζώσα από την δολοφονική επίθεση του πατέρα της, κατάφερε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και να ζητήσει βοήθεια. Το κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, βαριά τραυματισμένο. 

Από τα τέσσερα παιδιά (τα δύο υιοθετημένα) τα τρία πέθαναν επί τόπου, μέσα στο σπίτι ενώ το τέταρτο ξεψύχησε ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας είχε απομακρυνθεί από τη συζύγό του, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία δεν έμενε στο Τέξας. 

Το μακελειό συνέβη σε μια κατοικημένη περιοχή στο προάστιο Σπρινγκ, περίπου 40 χιλιόμετρα βόρεια του Χιούστον. H αστυνομία εγκλώβισε τον δράστη λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα από τον τόπο της τραγωδίας και τελικά ο άντρας παραδόθηκε τρεις ώρες αργότερα.