Ομολογία 38χρονης: Έκανα σεξ με 14χρονο στο αυτοκίνητό μου

Στο πλευρό της ο σύζυγός της

Αντιμέτωπη με το νόμο βρίσκεται μια παντρεμένη γυναίκα από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, μετά την παραδοχή της ότι προχώρησε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με ένα 14χρονο αγόρι. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 38χρονη έκανε σεξ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και έστελνε στο ανήλικο γυμνές φωτογραφίες της. Παρά το περιεχόμενο του κατηγορητηρίου, η γυναίκα έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της. 

Η Brooke Lajiness από τη Lima Township του Μίσιγκαν, παραδέχτηκε ότι προχώρησε σε σεξουαλική επαφή με το αγόρι περί τις 15 φορές μέσα στο αυτοκίνητό της, όπως κατέθεσε αξιωματικός της αστυνομίας στο δικαστήριο κατά την ακροαματική διαδικασία.  

«Άρχισαν να συζητούν και να ανταλλάσσουν γυμνές φωτογραφίες, ενώ το παιδί πήγαινε στο γυμνάσιο», κατέθεσε ο ένστολος Donald Pasternak συμπληρώνοντας ότι ξεκίνησαν τα παράνομα ραντεβού τους το περασμένο καλοκαίρι λίγο πριν φοιτήσει στο Λύκειο. Ο Pasternak ανέφερε επίσης πως η καταγγελία στην αστυνομία έγινε από τη μητέρα του αγοριού. Από τις διωκτικές αρχές εκφράζονται φόβοι ότι πιθανότατα υπάρχουν περισσότερα θύματα πέρα από τον συγκεκριμένο ανήλικο, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης σημειώνει ότι οι τρέχουσες κατηγορίες αφορούν μόνο στον 14χρονο. 

Η 38χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 50.000 δολαρίων και εμφανίστηκε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με το MLive.com reports, η Lajiness εργαζόταν ως αισθητικός σε στούντιο ομορφιάς με πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. «Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο», είχε γράψει η ίδια σε ένα ποστ στη σελίδα της στο Facebook αναφερόμενη προφανώς στον σύντροφό της. «Το να βρεις κάποιον που γνωρίζει καλά όλα σου τα ελαττώματα, τις αδυναμίες και τα λάθη σου και να εξακολουθεί να σε θεωρεί απίθανη, είναι κάτι που το κρατάς γερά και δε το θεωρείς ποτέ δεδομένο», κατέληξε.