Η καταπληκτική μεταμόρφωση υπέρβαρου νέου μέσα σε λίγους μήνες

«Αν δε καταφέρεις να ελέγξεις το νου, δεν θα κατακτήσεις ποτέ το σώμα σου»

Οι συμμαθητές του Andy Albertson στο Λύκειο, είχαν αρκετή φαντασία, όσο και θράσος: τον αποκαλούσαν «Andyopolis» (Αντυόπολις) γιατί θεώρησαν πως ο συμμαθητής τους είναι τόσο ευτραφής που θα μπορούσε να είναι από μόνος του μια πόλη... Μέσα σε αυτό το... ευχάριστο περιβάλλον, ο ανήλικος συνήθιζε να πηγαίνει στην τάξη του αρκετά νωρίς, ώστε οι συμμαθητές του να μη τον βλέπουν την ώρα της άφιξής του- οι γονείς του τότε, πίστευαν ότι ο γιος τους είναι απλά ένας επιμελής μαθητής. 

«Όταν είναι κανείς υπέρβαρος, τραβάει την προσοχή των άλλων και αυτό είναι το χειρότερο», είπε σε βίντεο που πόσταρε στο Facebook αναφορικά με το κοπιαστικό «ταξίδι» που επέλεξε να κάνει για να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά. Ο 22χρονος από το Τέξας των ΗΠΑ, ζύγιζε τουλάχιστον 150 κιλά και κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να φτάσει να ζυγίζει σήμερα 66 κιλά! Ο Andy, δεν αποδίδει το μεγάλη αυτή νίκη στην τύχη αλλά είναι αποτέλεσμα σκληρής πειθαρχίας με πολλά ωστόσο συναισθηματικά πισωγυρίσματα. 

Το περίφημο ταξίδι του, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015 οπότε και άρχισε να γυμνάζεται εντατικά με αποτέλεσμα μέσα σε τέσσερις μήνες να χάσει 30 κιλά. «Έδωσε μάχες και τις κέρδισε», είπε ο προσωπικός του γυμναστής Jerry Hughes για τον 22χρονο που αποτελεί παράδειγμα μίμησης. «Αν δε καταφέρεις να ελέγξεις το νου, δεν θα κατακτήσεις ποτέ το σώμα σου», συμπληρώνει τονίζοντας ότι η παχυσαρκία είναι όπως όλα τα προβλήματα τα οποία λύνονται με συζήτηση και αναζήτηση βοήθειας.