Πώς άλλαξε απόχρωση η πορτοκαλί επιδερμίδα του Ντόναλντ Τραμπ!

«Ψεύτικο μαύρισμα, ψεύτικα μάτια, ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα νύχια. Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι made in China;»

Μια ριπή ανέμου ήταν αρκετή για να προκαλέσει ένα νέο γύρο χλευασμού στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή, και πάλι, τον Ντόναλντ Τραμπ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αμερικανού προέδρου με τον Καναδό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό, συνέβη κάτι που αποτέλεσε βούτυρο στο ψωμί όσων αρέσκονται να κριτικάρουν τον νέο πλανητάρχη. Τι στιγμή λοιπόν που οι δυο άντρες εισέρχονταν στο Λευκό Οίκο, ένα αεράκι ανατάραξε το περίφημο τριχωτό της κεφαλής του Τραμπ και αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο, η διαφορά μεταξύ της απόχρωσης της επιδερμίδας του και του ψεύτικου μαυρίσματος. 

Ο αέρας αποκάλυψε τη γραμμή που χωρίζει την... πορτοκαλί επιδερμίδα που επιτυγχάνει είτε με μακιγιάζ είτε με άλλο τρόπο, με αυτή που πραγματικά είναι. 

Το όλο θέμα προκάλεσε φρενίτιδα στα social media με τους περισσότερους να ξεσπαθώνουν κατά του προέδρου. Μια χρήστης μάλιστα ανέβασε ένα ποστ που έγραφε: «ψεύτικο μαύρισμα, ψεύτικα μάτια, ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα νύχια. Είσαι σίγουρος ότι δε φτιάχτηκες στην Κίνα; (made in China)». Ένας άλλος, ανέβασε μια φωτογραφία με την οποία απεικονίζεται η αλλαγή της... απόχρωσης της επιδερμίδας του Τραμπ.

Δείτε μερικά: