Η εκρηκτική ξανθιά δημοσιογράφος, που έχει είδωλο τον Ντόναλντ Τραμπ

Μια αντιφεμινίστρια που ακούει ραπ αλλά μισεί το κίνημα των μαύρων

Είναι 24 ετών, αρκετά διάσημη, συγκεντρώνει εχθρικά αλλά και... αγαπησιάρικα μηνύματα, λατρεύει τον Ντόναλντ Τραμπ, είναι συντηρητική, τα βάζει με τους φιλελεύθερους και έχει ξεπεράσει σε ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και το είδωλό της (τον νέο πλανητάρχη). 

Η λίστα δεν τελειώνει εδώ. Είναι υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου, αλλά λέει στους αντιπάλους της να σταματήσουν τα ξεσπάσματα. Μια αντι-φεμινίστρια που θαυμάζει τις δυναμικές γυναίκες. Μια έντονα κομματικοποιημένη σχολιαστής η οποία λέει ότι τροφοδοτεί στους ανθρώπους με την αλήθεια. Ακούει ραπ μουσική, αλλά δηλώνει εχθρός του κινήματος Black Lives Matter. Είναι μαχητική και δηλώνει ότι πραγματικά αυτό που θέλει να κάνει είναι να ξεκινήσετε μια συζήτηση.

Κόσμε, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την Tomi Lahren: την εντυπωσιακή ξανθιά που προωθεί με πάθος τους Ρεπουμπλικανούς, ένα νέο αστέρι στα social media, μια γυναίκα που συγκεντρώνει τόσα αντιφατικά στοιχεία, ένα ισχυρό χαρτί στον κόσμο του διαδικτύου. Η Lahren σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα στην εκπομπή "Final Thoughts" στο δίκτυο The Blaze. Η νεαρή, καταφέρνει μέσα σε τρία λεπτά να μεταδώσει τις σκέψεις της καθώς, όπως γράφει το BBC, μιλάει 50% πιο γρήγορα από τον μέσο αγγλόφωνο. Ο καταιγιστικός σαν πολυβόλο λόγος της, "στάζει" σαρκασμό- εξαρτάται από πια πολιτική ματιά το βλέπει κανείς: είτε είναι δίκαιος και καταφέρνει να αφυπνίσει ή αντιπαθητικός και εξοργιστικός. Γεγονός πάντως είναι ότι τα βίντεο της είναι περισσότερο δημοφιλή από αυτά που ανεβαίνουν στην επίσημη σελίδα του Τραμπ στο Facebook. Οι Final Thoughts την έχουν κάνει διάσημη με αρκετούς θαυμαστές μα και haters - οι ορισμένοι εχθροί της την αποκαλούν με άπειρα κοσμητικά επίθετα με πιο "κόσμιο" το "Μπάρμπι λευκής δύναμης". 

Η Tomi μεγάλωσε σε μια φάρμα στην νότια Ντακότα των ΗΠΑ και έχει ρίζες από Νορβηγία και Γερμανία. Η ίδια όμως ξεκαθαρίζει πως πρώτα από όλα είναι Αμερικανίδα. Αν και η οικογένειά της δεν ήταν ιδιαίτερα πολιτικοποιημένη, εκείνη δηλώνει πως ακόνισε τις ικανότητές της παρακολουθώντας τα ντιμπέιτ. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Νεβάδα στο Λας Βέγκας όπου και της δόθηκε μια ευκαιρία να διαπρέψει σε εκπομπή του συντηρητικού δικτύου  One America News Network πριν μετακινηθεί στο TheBlaze. Η παραδοσιακή δημοσιογραφία δεν είναι για εκείνη, σύμφωνα με το BBC. 

"Ποτέ δεν ήθελα να μένω ουδέτερη. Δεν ήθελα ποτέ να μεταδίδω τις ειδήσεις, αλλά να τις σχολιάζω...", δηλώνει και όπως γράφει στο προφίλ της σελίδας της στο Facebook: "Είτε αγαπάς αυτά που λέω είτε τα μισείς, δεν παύει να έχεις μια αντίδραση. Και αυτό ακριβώς χρειάζεται αυτή η χώρα".