Τηλε-ευαγγελιστής συγκρίνει τον Τραμπ με τους μαθητές του Ιησού!

Δείτε το βίντεο

Ο Τηλε-ευαγγελιστής Rick Joyner, ο οποίος ηγείται του Χριστιανικού οργανισμού MorningStar, συνέκρινε τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με τους μαθητές του Ιησού!

Ο Joyner, σε βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο το Right Wing Watch, δήλωσε ότι βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τον μεγιστάνα του Real Estate καθ' όλη τη διάρκεια της προεδρική του καμπάνιας και εξηγεί πως ο νέος πλανητάρχης είναι "τελείως διαφορετικός από ότι τον παρουσιάζουν τα μίντια". 

Κατ΄αρχήν, σύμφωνα με τον τηλε-ευαγγελιστή, ο Τραμπ είναι ένας από τους πιο "ευγενικούς, ήπιους ανθρώπους από τη Νέα Υόρκη", αλλά είναι ταυτόχρονα και "σκληρό καρύδι". Σημείωσε επίσης, σκιαγραφώντας το προφίλ του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ότι είναι έντιμος... "'ένας από τους πιο έντιμους ανθρώπους που γνωρίζω". "Είδα δάκρυα στα μάτια του, ετοιμαζόταν να ξεσπάσει σε λυγμούς", είπε αναφερόμενος στη συζήτηση που είχαν για το ότι έπρεπε να "πετάξουν έξω όλους τους παράνομους" και πως αυτό θα "χώρισε οικογένειες". 

Μεταξύ της "αγιογραφίας" που έπλεξε ο πάστορας, πρόσθεσε ότι ο Τραμπ τρέφει απεριόριστο σεβασμό για τον κλήρο και πως είναι ταπεινός μπροστά στον Κύριο. Όπως το πιο σημαντικό από όλα όσα είπε για τον 70χρονο σύζυγο της Μελάνια Τραμπ, το άφησε για το τέλος: "Πιστεύω ότι αν δείτε τους μαθητές που ο Ιησούς επέλεξε, είναι όλοι σαν τον Ντόναλντ Τραμπ....".