Αυτός είναι ο 19χρονος κανίβαλος που παραδόθηκε λέγοντας “έφαγα κάτι άσχημο”

Έφαγε το πρόσωπο του θύματός του και παρακαλούσε τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι 19 ετών, φοιτητής από τη Φλόριντα των ΗΠΑ. Δεν είναι όμως ένας ξέγνοιαστος νέος, μιας και κατηγορείται ότι επιτέθηκε και σκότωσε ένα ζευγάρι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και στη συνέχεια άρχισε να τρώει το πρόσωπο του άντρα... Αργότερα, δήλωσε στις αρχές "βοηθήστε με, έφαγα κάτι άσχημο" είπε και συμπλήρωσε ότι έφαγε άνθρωπο ενώ στη συνέχεια έφτυσε ένα κομμάτι σάρκας ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο. 

Επιπλέον, ο Austin Harrouff κατά τη διάρκεια της σύλληψής του στο West Palm Beach άρχισε να παρακαλάει τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν..."σκοτώστε με... πυροβολήστε με τώρα, μου αξίζει να πεθάνω", έλεγε ξανά και ξανά. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Harrouff διώκεται για τη δολοφονία του 59χρονου John Stevens και της 53χρονης συζύγου του Michelle Mishcon έξω από το σπίτι τους στις 15 Αυγούστου και για την επίθεση του γείτονά τους Jeff Fisher ο οποίος έσπευσε σε βοήθεια. Κατηγορείται επιπλέον και για την "επίθεση" στο πρόσωπο και στο άψυχο σώμα του Stevens τη στιγμή που έβγαζε ζωώδεις κραυγές κατά τη διάρκεια της αρρωστημένης πράξης του. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 19χρονος νοσηλεύτηκε για ένα διάστημα δυο μηνών στο νοσοκομείο Palm Beach County hospital μετά το αιματηρό περιστατικό. Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο ο 19χρονος να κατανάλωσε χημικές ουσίες τις οποίες βρήκε στο γκαράζ του άτυχου ζευγαριού και που ευθύνονται για την αλλόκοτη συμπεριφορά του. 

Μια περίπου ώρα πριν την επίθεση, ο Harrouff  δειπνούσε με την οικογένειά του και και όπως οι δικοί του άνθρωποι κατέθεσαν, βγήκε σε έξαλλη κατάσταση από το μαγαζί όταν τσακώθηκε με τον πατέρα του. Το σπίτι των θυμάτων βρίσκονταν πολύ κοντά στο εστιατόριο.