Πέθανε ο ηθοποιός που είχε σκοτώσει κατά λάθος το γιο του Μπρους Λι

Η ταινία που τον σημάδεψε

Ο Michael Massee, ο ηθοποιός που τραυμάτισε θανάσιμα με όπλο τον Brandon Lee στο πλατό της ταινίας "The Crow" (1994), στην οποία έπαιζε το ρόλο του Funboy, πέθανε σε ηλικία 61 ετών. Περαιτέρω λεπτομέρειες για την αιτία του θανάτου του προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί. 

Ο Massee υποδυόταν στην μοιραία ταινία, έναν από τους κακοποιούς που βίασαν την αγαπημένη του πρωταγωνιστή -Μπράντον Λι. Ο τελευταίος κατά την αντιπαράθεση μαζί τους, δέχεται τη σφαίρα από τον Massee που ωστόσο εξαιτίας ενός λάθους του υπευθύνου των εφέ, το όπλο ήταν γεμάτο... Ο γιος του θρυλικού Μπρους Λι, ήταν μόλις 28 ετών και πέθανε στις 31 Μαρτίου 1993. 

Ο Massee μετά το τραγικό περιστατικό, έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική και επέστρεψε στη Νέα Υόρκη. "Δε νομίζω πως ξεπερνάς ποτέ κάτι τέτοιο", είχε πει σε συνέντευξή του 2005. 

Είχε συμμετάσχει σε τουλάχιστον 80 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές-ανάμεσά τους οι ταινίες "Seven", "Lost Highway" (1997), "Catwoman" (2004), "The Amazing Spider-Man" (2012), και "The Amazing Spider-Man 2" (2014).