Γυναίκα ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε από τον Μάικλ Τζάκσον όταν ήταν 12

Τα ερωτικά ραβασάκια και οι επιταγές

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Μάικλ Τζάκσον την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 12 ετών, πριν ο αείμνηστος σταρ τη δωροδοκήσει με χιλιάδες δολάρια. Η ίδια ανακίνησε το θέμα δίνοντας στη δημοσιότητα μια σειρά από "ροζ" γράμματα και επιταγές που ισχυρίζεται ότι της έστειλε το ποπ είδωλο που απεβίωσε το 2009.

Ένα ερωτικό ραβασάκι γράφει: "Σε αγαπώ τόσο πολύ, με κάνεις να σε αγαπώ όλο και πιο πολύ...Είμαι τρελός για σένα". Σε ένα άλλο, γράφει "σ' αγαπώ και μου λείπεις πολύ...Με αγάπη Μάικλ". Σε ένα τρίτο, ο Τζάκσον φαίνεται να την παρακαλά να έρθει κοντά του "Σε παρακαλώ έλα να με δεις. Η μητέρα και ο πατέρας σου είναι τόσο καλοί. Αντίο, σ αγαπώ τόσο πολύ".

Στα γράμματα υπέγραφε ως MJ ή ολογράφως. 

Η γυναίκα, σήμερα είναι γύρω στα 40 ενώ δεν έχει δοθεί το όνομά της στη δημοσιότητα, σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Η ίδια λέει ότι όλα ξεκίνησαν το 1986, όταν εκείνη και η μητέρα της επισκέφτηκαν τον σταρ στην έπαυλή του στην Hayvenhurst. Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, η κακοποίηση περιελάμβανε φιλιά στο στόμα, χάδια στα γεννητικά όργανα και σωματική επαφή. Στη κατοχή της η γυναίκα έχει και τις επιταγές που της έκοβε ο Τζάκσον προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της. 

Όπως γράφει η New York Daily News, είναι η πρώτη γυναίκα που κάνει την καταγγελία και σύμφωνα με το δικηγόρο της Vince Finaldi, το κοντό μαλλί (έμοιαζε με αγοράκι), ίσως ήταν αυτό που ωθούσε τον "βασιλιά" της ποπ στις αποτρόπαιες πράξεις.

Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος που υπερασπίζεται την περιουσία του Τζάκσον, αποκρούει κάθε ισχυρισμό.