Εξωφρενικό: Μητέρα παντρεύτηκε την ίδια της την κόρη!

Είχε αποπειραθεί να νυμφευτεί και τον γιο της...

Ω, τι κόσμος μαμά; Όχι σε αυτή την περίπτωση γιατί η συγκεκριμένη μητέρα της είδησης, έκανε κάτι απίθανο και ανήκουστο. Η Patricia Spann από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, κατηγορείται ότι προχώρησε σε γάμο (!) με την κόρη της, 8 χρόνια μετά την απόπειρα να νυμφευτεί τον γιο της!

Η 43χρονη διώκεται για αιμομιξία, κατηγορία που βαραίνει και την 25χρονη κόρη της, Misty Spann οι οποίες παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2016 στην Κομητεία Comanche.

Οι αρχές ανακάλυψαν την παράνομη σχέση τον Αύγουστο ενώ κοινωνικοί λειτουργοί ερευνούσαν για τα υπόλοιπα παιδιά της γυναίκας. 

Η 25χρονη και τα δυο της αδέλφια ανατράφηκαν από τους παππούδες τους όταν η 43χρονη έχασε την επιμέλεια τους. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μίντια, οι δυο γυναίκες, μητέρα και κόρη, βρέθηκαν ξανά έπειτα από δυο χρόνια ενώ αυτό που προκαλεί εντυπώσεις είναι το γεγονός ότι η Patricia είπε στους διώκτες της ότι δεν παραβιάζει κανέναν νόμο με το να παντρευτεί την 25χρονη καθώς το όνομά της δεν βρίσκεται πλέον στο πιστοποιητικό γέννησης της κόρης της.  

Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν για αιμομιξία και κρατούνται στις κοινοτικές φυλακές του Stephens. Το κερασάκι; Η 43χρονη είχε προσπαθήσει να παντρευτεί ή το είχε καταφέρει, να νυμφευτεί τον γιο της το 2008...