Πώς ικανοποιεί στο σεξ τις 3 γυναίκες του νεαρός Αμερικανός

Το ημερολόγιο και τα αγαπημένα του τραγούδια

Πατάει το play στο κασετόφωνο και ακούγοντας τα αγαπημένα του τραγούδια κάνει σεξ με τη γυναίκα του, μετά ακολουθεί η δεύτερη και ολοκληρώνει τον μαραθώνιο με την τρίτη του σύντροφο. 

"Θέλω να σιγουρευτώ ότι η Vanessa, η Lady και η Hazel θα ικανοποιηθούν οπότε βάζω το άλμπουμ να παίζει και κάνω έρωτα με κάθε μια όσο η διάρκεια ενός τραγουδιού". Τα κατορθώματα που θα ζήλευε σχεδόν κάθε άντρας στον πλανήτη, ανήκουν στον "Άρχοντα των Συζύγων" όπως αυτοαποκαλείται ο 32χρονος Paulie Hussle ο οποίος ζει ευτυχισμένος - και ικανοποιημένος - με τις τρεις συζύγους του. Αν και πολλοί θα αναρωτηθούν αν μοιράζει ισόποσα το χρόνο του δια του τρία, ο ίδιος έχει βρει τη λύση χάρη στην τεχνολογία. 

Όπως σημειώνεται στη Mirror που φιλοξενεί την εκκεντρική αυτή τετράδα, ο νεαρός επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας, διατηρεί ένα ημερολόγιο στο ipad του το οποίο έχει χωρίσει με χρώματα τα οποία αναλογούν στην κάθε του γυναίκα.

Και αν υπάρχουν αμφιβολίες για το πώς συμβιώνουν αρμονικά κάτω από την ίδια στέγη, οι ίδιες -οι Vanessa, Hazel και Lady, 31, 27 και 25 ετών αντίστοιχα-, εξηγούν ότι πράγματι ζουν ευτυχισμένες στο πλευρό του συζύγου τους στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Οι νεαρές δηλώνουν bisexuals και έχουν όλες τους το ίδιο τατουάζ στο στήθος τους - το πρόσωπο του λατρεμένου τους Paulie

Η περίφημη τετράδα, όταν δε βγαίνει ραντεβού και όταν δεν επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις, "τρέχει" το μπλογκ "Paulie's Wives" με θέμα την πολυγαμία.