Η θεαματική μεταμόρφωση μιας μητέρας σε bodybuilder

Τα προσβλητικά σχόλια και η απόφαση ζωής

Η απόλυτη μεταμόρφωση έχει ονοματεπώνυμο: Katie Summers! Η 26χρονη από το Richland της Ουάσινγκτον κάποτε ζύγιζε περίπου 95 κιλά και τώρα σοκάρει ευχάριστα με τη μεταμόρφωσή της σε μια θεαματική bodybuilder. Η νεαρή, πήρε τη γενναία απόφαση να αλλάξει όταν άκουσε, μεταξύ άλλων, τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε εις βάρος της μια άγνωστη προς εκείνη γυναίκα.  

Σοκαρισμένη από το γεγονός ότι είχε θυματοποιηθεί εξαιτίας του βάρους της, πήρε την απόφαση να αδυνατίσει, επιλέγοντας το δύσκολο δρόμο της άρσης βαρών και της σκληρής γυμναστικής. 

Η νεαρή μητέρα δυο παιδιών, άφησε πίσω της το αμαρτωλό διαιτολόγιο - πίτσες, μπισκότα...-, για πιο υγιεινά σνακ καταφέρνοντας έτσι να χάσει αρκετά κιλά και να γυμνάσει το σώμα της σε θεαματικό βαθμό.  

Η Katie εργάζεται πλέον ως personal trainer και αφήνει πίσω της σχόλια όπως "αυτή η χοντρή σκύλα..." που άκουγε κάποτε από περαστικούς. "Ήταν σοκαριστικό για μένα όταν κάποιος άγνωστος με έκρινε για το βάρος μου. Ξεσπούσα σε κλάματα, δε μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άγνωστος με έκανε να αισθάνομαι έτσι άσχημα", λέει η ίδια.