Οδηγούσε με ένα διαμελισμένο… πτώμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της!

Βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Η Esteysi Sanchez Izazaga, 29 ετών - γνωστή και ως Stacy Sanchez -, ενεπλάκη σε ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Καλιφόρνια. 

Η νεαρή, αφού πέρασε μια νύχτα διασκέδασης με άφθονο αλκοόλ σε διάφορα μπαρ στην περιοχή Oceanside, αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι της νωρίς το πρωί όταν οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 69χρονο πεζό. Το ανατριχιαστικό είναι ότι η 29χρονη οδηγούσε με το διαμελισμένο πτώμα πάνω στο παρμπρίζ της για αρκετά χιλιόμετρα! 

Σύμφωνα με το δίκτυο KGTV, η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι "η δύναμη της σύγκρουσης έκανε το θύμα να περάσει μέσα από το παρμπρίζ του οχήματος και να στηριχθεί στη θέση του συνοδηγού, ενώ το πόδι του ξεκόλλησε από τον κορμό του" και το κεφάλι του κρεμόταν στη θέση του συνοδηγού!

Η γυναίκα σταμάτησε όταν έφτασε σε αδιέξοδο, δυο τετράγωνα μακριά από το σπίτι της. Ακολούθως εγκατέλειψε το όχημα και περπάτησε ως την κατοικία της όπου και συνελήφθη μετά από τηλεφώνημα του συντρόφου της στις Αρχές. Το θύμα δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί.