Μητέρα σκότωσε την κόρη της λίγο πριν το γάμο της

Το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλονίζει το Τέξας

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου, η 22χρονη Taylor Sheats, και η 17χρονη αδελφή της Madison, έπεσαν νεκρές από τα πυρά της ίδιας τους της μητέρας, λίγες ημέρες πριν η πρώτη ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Juan Sebastian Lugo όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα. Το αποτρόπαιο έγκλημα, έγινε στο προάστιο Katy του Τέξας, με δράστη την 42χρονη Christy Sheats η οποία άνοιξε πυρ και τραυμάτισε θανάσιμα τις κόρες της έπειτα από καυγά. Ο σύζυγος της γυναίκας, φέρεται να φώναξε προς τη γυναίκα του "μη το κάνεις! Είναι τα παιδιά μας!"

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μετά από κλήση του πατέρα των κοριτσιών, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο σπίτι και άκουσε τους πυροβολισμούς, βρήκαν τη μια κόρη νεκρή και τη μητέρα να ετοιμάζεται να δώσει την χαριστική βολή στην άλλη. Οι ένστολοι,  αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν την 42χρονη , τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, η Christy Sheats ήταν υπέρμαχος του δικαιώματος των Αμερικανών να οπλοφορούν, ενώ και η ίδια ήταν ενθουσιώδης λάτρης της σκοποβολής.

Μάλιστα, η προσωπική της σελίδα της στο Facebook ήταν γεμάτη με μηνύματα οργής για την κυβέρνηση που θέλει να "αφαιρέσει από τους πολίτες το δικαίωμα να κατέχουν όπλα για να υπερασπίζονται και να προστατεύουν την οικογένειά τους". 

Η 42χρονη Christy Sheats, δεξιά, με τον σύζυγό της