Διάσημο διαδικτυακό ζευγάρι χωρίζει on line

Ένα συναισθηματικά φορτισμένο βίντεο

Οι Jesse Wellens και Jeana Smith, ήταν ένα διάσημο δίδυμο του YouTube, με δικό τους κανάλι και εκατομμύρια followers - το "ήταν" χρησιμοποιήθηκε γιατί πλέον αποφάσισαν να χαράξουν ξεχωριστούς δρόμους. 

Το ζευγάρι, έπειτα από 7 χρόνια σχέσης, ανακοίνωσε μέσω ενός συναισθηματικού βίντεο στο διαδικτυακό κανάλι τους BFvsGF, το χωρισμό τους. Στο δέκα περίπου λεπτών βίντεο, οι 33χρονοι από την Philadelphia της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, δηλώνουν μεταξύ άλλων, πως αισθάνονται σαν να ανακοινώνουν σε ένα τσούρμο παιδιά πως οι γονείς τους παίρνουν διαζύγιο. Οι νεαροί, δε καταφέρνουν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους καθώς επιχειρούν να εξηγήσουν τους λόγους της απόφασής τους.

Ο Jesse δήλωσε ότι θα κάνουν ένα διάλειμμα από το blogging και τη σχέση τους και πως σχεδιάζει να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη ενώ η Jeana θα παραμείνει στην Philadelphia. 

Όπως ανέφεραν, η καθημερινή τους ενασχόληση με το blogging αποδείχθηκε τοξική για τη σχέση τους. Το βίντεο, του χωρισμού τους το έχουν δει, μέχρι στιγμής, πάνω από 4,5 εκατομμύρια χρήστες.