Οι αδελφές που κάποτε ήταν αγόρια

Το μυστικό που αποκαλύφθηκε

Ο δεσμός που ενώνει τις Jamie και Chloe O’Herlihy, είναι αρκετά ισχυρός μιας και πρόκειται για δυο αγαπημένες αδελφές. Κι όμως, κάποτε τα δυο κορίτσια ήταν αγόρια!

Κατάγονται από το Cork της Ιρλανδίας και μόλις το περασμένο καλοκαίρι, τα δυο τότε αγόρια, εξομολογήθηκε το ένα στο άλλο για την πάλη που έδιναν για χρόνια με τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Μέρες αργότερα, οι δυο άρχισαν να ζουν ως τρανσέξουαλ. "Είναι κλισέ να πω ότι πάντα το ήξερα, αλλά συνέχιζα να το απωθώ στο πίσω μέρος του μυαλού μου", λέει η 23χρονη  Jamie στο Caters News. "Έκανα κάποια drag σόου και συνειδητοποίησα το πόσο άνετα ένιωθα με τα ρούχα που φορούσα", εξηγεί. 

Οι δυο σχεδιάζουν άμεσα να υποβληθούν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και περιγράφουν τη "μάχη" που έδιναν με τον εαυτό τους. 

"Πάντα φορούσα μέικ απ και είχα μακριά μαλλιά. Ποτέ δεν έκανα παρέα με  αγόρια, ήμουν πάντα με τα κορίτσια", λέει η 20χρονη Chloe. "Από τότε που ήμουν δυο ετών, ντυνόμουν με τούλια. Αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια, ήταν ότι ντυνόμασταν όπως οι διάσημοι που θαυμάζαμε και φορούσαμε μπλουζάκια στο κεφάλι προσποιούμενοι ότι ήταν μακριά μαλλιά. Αλλά όταν πηγαίναμε σχολείο, καταλαβαίναμε ότι αυτό δε μπορούσαμε να το κάνουμε μπροστά σε άλλους ανθρώπους, οπότε το κρατούσαμε ως μυστικό", προσθέτει η Jamie.