Ροζ σκάνδαλο με φετιχιστή ιερέα της ομογένειας – Έπαιζε σε sex tape

Σάλος έχει προκληθεί στην ομογένεια της Νέας Υόρκης από τις ερωτικές δραστηριότητες υψηλόβαθμου Έλληνα ορθόδοξος ιερέα, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται σε sex tape με την ερωμένη του. Σύμφωνα με την New York Post, η οποία έχει στην κατοχή της τα βίντεο, ο ιερέας υπήρξε καγκελάριος της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής στις ΗΠΑ και φυσικά, μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το αξίωμά του. 

Ο 67χρονος πατήρ Γ. Π., παντρεμένος και ιερέας στην Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Υόρκη, διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την 45χρονη Περουβιανή Ethel Μπουζαλάς, της οποίας ήταν και πνευματικός της. Μάλιστα, βάπτισε την γυναίκα, ώστε να παντρευτεί τον ελληνικής καταγωγής Τομ Μπουζαλάς ενώ στην συνέχεια την έκανε και διευθύντρια του κατηχητικού και υπεύθυνη δωρεών.

Η παράνομη σχέση τους άρχισε να αποκαλύπτεται το 2013 όταν επισκέπτες της εκκλησίας την είδαν να κάθεται στα πόδια του. Τότε, ο ιερέας είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι υπάρχει κάτι το μεμπτόν μεταξύ τους. 

Όμως το ροζ βίντεο αποκαλύπτει όλες τις πικάντικες πτυχές της σεξουαλικής σχέσεις του ιερέα με την "βαφτισιμιά" του, με φετιχιστικές προεκτάσεις! 

Ένα από τα βίντεο δείχνει την Μπουζαλάς μόνο με ένα εσώρουχο, να πατάει με τα τακούνια της, ψωμί μπανάνας τυλιγμένο σε σελοφάν (συγκεκριμένη φετιχιστική πράξη).

Σε ένα άλλο βίντεο, η Μπουζαλάς τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπο του ιερέα, καθώς είναι και οι δύο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

 

Ένα τρίτο βίντεο δείχνει τον ιερέα να κάνει στοματικό σεξ στη Μπουζαλάς ενώ φοράει τα εσώρουχά της. 

Την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγος της 45χρονης, ο οποίος έβαλε ιδιωτικό ντετέκτιβ και στη συνέχεια έστειλε το σχετικό υλικό στην Αρχιεπισκοπή. 

Στις 16 Σεπτεμβρίου, ο ερωτύλος ιερέας ανακοίνωσε την παραίτηση μου με επιστολή στην οποία πως οφείλεται σε λόγους υγείας, τις αμαρτίες και τις αδυναμίες του. «Πρέπει να αποσυρθώ και να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής, της προσευχής, της νηστείας και της απόλυτης αφοσίωσης στον Κύριό μας».