Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς είχε Πάρκινσον όταν αυτοκτόνησε

"Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν νηφάλιος και στα πρώτα στάδια της νόσου του Πάρκινσον όταν πέθανε" ανακοίνωσε η σύζυγος του διάσημου και αγαπημένου ηθοποιού, που βρέθηκε νεκρός, κρεμασμένος με μία ζώνη, την Τετάρτη τα ξημερώματα. 

Η Σούζαν Σνάιντερ, η τρίτη σύζυγος του κωμικού,  δήλωσε ακόμα ότι ο άντρας της έπασχε επίσης από κατάθλιψη και στρες και δεν ήταν έτοιμος να ανακοινώσει δημοσίως ότι πάλευε με την νόσο.   

"Ο Ρόμπιν ήταν νηφάλιος και πάλευε γενναία με τις δικές του μάχες της κατάθλιψης, του άγχους, καθώς και τα πρώτα στάδια της νόσου του Πάρκινσον, κάτι το οποίο δεν ήταν ακόμη έτοιμος να μοιραστεί δημοσίως.

Ελπίζουμε ότι, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Ρόμπιν, όσοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, θα βρουν τη δύναμη να ζητήσουν τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζονται, έτσι ώστε να μπορούν να αισθάνονται λιγότερο φοβισμένοι" αναφέρεται στην ανακοίνωση της συζύγου του εκλιπόντος ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του σερίφη, ο αγαπητός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Καλιφόρνια από το προσωπικό του βοηθό, με μια ζώνη γύρω από το λαιμό του και ντυμένος. Δίπλα του βρέθηκε ένας ματωμένος σουγιάς ενώ υπήρχαν κοψίματα στους καρπούς του.