Υπάλληλοι νοσοκομείου έπαιζαν τένις και πήγαιναν για ψώνια ενώ είχαν βάρδια

Για να μην νομίζουμε ότι περίεργα και εξωφρενικά συμβάντα στο δημόσιο είναι μόνον ελληνικό φαινόμενο

Απίστευτο και... εξοργιστικό: 55 υπάλληλου του νοσοκομείου της Νάπολης, Λορέτο Μάρε, χτύπαγαν κάρτα και την ώρα που υποτίθεται ότι έκαναν τη βάρδιά τους αυτοί έφευγαν και πήγαιναν και έπαιζαν τένις και έκαναν ψώνια στα μαγαζιά.

Οι επίορκοι υπάλληλοι εντοπίστηκαν μέσα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος που τοποθετήθηκαν από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Αυτό που δεν συμβαίνει καθόλου συχνά στην Ελλάδα είναι ότι οι επίορκοι έχουν τιμωρηθεί με κατ' οίκον περιορισμό. Τους βαρύνει κατηγορία για απάτη σε βάρος του ιταλικού κράτους.

Στην υπόθεση ενέχονται ένας νευρολόγος, ένας γυναικολόγος, νοσοκόμοι και διοικητικοί υπάλληλοι.

Παράλληλα οι κάμερες που τοποθέτησαν οι Καραμπινιέροι, με εντολή της διοίκησης, απαθανάτισαν και υπαλλήλους οι οποίοι κάλυπταν τους απόντες και χτυπούσαν μέχρι και 20 κάρτες συναδέλφων τους που δεν βρίσκονταν στο νοσοκομείο. Οι συνεννοήσεις της τελευταίας στιγμής γίνονταν και μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων κινητών τηλεφώνων. Εμβληματική, όπως σημειώνει ο ιταλικός Τύπος, είναι η περίπτωση ενός γιατρού, ο οποίος την ώρα που θα έπρεπε να εξετάζει ασθενείς, είχε πάει σε χρυσοχοείο για να αγοράσει τιμαλφή για την σύντροφό του.