Το πιο “γλυκό” ζαχαροπλαστείο του Βούπερταλ, έχει ελληνικά γλυκά!

Από το 2006 ο έλληνας ζαχαροπλάστης γλυκαίνει τους Γερμανούς

Αυτό δεν είναι ένα απλό ζαχαροπλαστείο, αλλά ένας… επίγειος παράδεισος γεμάτος πειρασμούς! Πειρασμούς από πάστες, τούρτες, γλυκά, αλλά και αλμυρές δημιουργίες. Αν βρίσκεστε στο Βούπερταλ, το γνωρίζετε ήδη. Αλλά κι αν είστε σε κάποιο άλλο μέρος της Γερμανίας, υπάρχει δυνατότητα να το μάθετε!

Oλόγος για το «Panos Konditorei», το ζαχαροπλαστείο – καφέ που βάζει καθημερινά σε… πειρασμό όλη την περιοχή του Βούπερταλ και όχι μόνο.

Το «Panos Konditorei» εξυπηρετεί εδώ και χρόνια τον κόσμο της περιοχής του Βούπερταλ και των περιχώρων, ενώ κάνει διανομές σε πολλές περιοχές της Γερμανίας και της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας (NRW).

Καφέ σε «ζεστή», υπέροχη ατμόσφαιρα

Aπό το 2006 μέχρι σήμερα, αυτός ο πάρα πολύ όμορφος χώρος με τη «ζεστή» και φιλική ατμόσφαιρα έχει γίνει ένα από τα στέκια στο Βούπερταλ, σύμφωνα με το allesgr.de.

«H επιχείρησή μας είναι οικογενειακή. Εδώ και χρόνια, επιλέγουμε με προσοχή τα υλικά και τις πρώτες ύλες έτσι ώστε να δημιουργούμε το καλύτερο για την πελατεία που μας τιμά τόσα χρόνια. Με όρεξη και μεράκι, βάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας για νέες ευφάνταστες δημιουργίες», τονίζει ο ιδιοκτήτης του «Panos Konditorei».