Εντεκάχρονος ομολόγησε πως βίαζε 9χρονο!

"Συγνώμη, δε ξέρω γιατί το έκανα"

Μια τρομακτική υπόθεση βιασμού αναβιώνει σε δικαστήριο της Βρετανίας με κατηγορούμενο ένα 11χρονο και θύμα ένα 9χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο 11χρονος κατηγορείται για το βιασμό του παιδιού, πράξη που διαπράχθηκε τουλάχιστον 15 φορές, και για για τρεις περιπτώσεις θωπεύματος σε άλλα δυο θύματα. 

Τέλος στη δράση του ανήλικου, από το Blackpool του Lancashire στη βορειοδυτική Αγγλία, έβαλε η μητέρα του θύματος όταν εκείνη άκουσε "ύποπτους ψιθύρους" μέσα από την ενδοεπικοινωνία του μωρού της που βρισκόταν στο δωμάτιο του γιου της. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι αρρωστημένες πράξεις έλαβαν χώρα από τον Απρίλιο του περασμένου έτους και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μηνών, στην παραλιακή πόλη. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το αγόρι έπαιζε στο δωμάτιο του 9χρονου όταν η μητέρα του άκουσε μέσω του μόνιτορ, περίεργους θορύβους. Όταν μπήκε στο δωμάτιο, αντίκρισε τον 11χρονο να βιάζει το γιο της. Ο 11χρονος αιφνιδιάστηκε και άρχισε να ζητά τη συγχώρεση της μητέρας: "Συγνώμη, δε ξέρω γιατί το έκανα", όπως φέρεται να επαναλάμβανε ξανά και ξανά στη σοκαρισμένη γυναίκα. 

Ο 11χρονος, κατηγορείται επίσης για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος ενός 7χρονου αγοριού και ενός 11χρονου με διανοητικά προβλήματα. Ο συνήγορος υπεράσπισής του, περιέγραψε την υπόθεση ως "τραγική για όλους", λέγοντας ότι και ο κατηγορούμενος είχε πέσει κατά το παρελθόν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι ο πελάτης του ομολόγησε αμέσως την ενοχή του, νοιώθοντας ντροπή και αποστροφή για ό,τι έκανε.