Γερμανία: Αυτός είναι ο Έλληνας που πυροβολήθηκε από το γαμπρό του

Τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε τόσο άδικα μία νέα ψυχή. Η ψυχή του Μανώλη Μουχτάρη..

Ξημερώματα Κυριακής, περίπου στις 2:30 πμ. ο Μανώλης γιόρταζε τα γενέθλια του παρέα με τους φίλους του στο εστιατόριο Palma στο χωριό Heidenheim an der Brenz κοντά στη Στουτγκάρδη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του allesgr.de, ενώ τα παιδιά διασκέδαζαν, εντελώς απρόσμενα, εισέβαλε στο εστιατόριο ο γαμπρός του Μανώλη και τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Από τους πυροβολισμούς τραυμάτισε και τη σύζυγό του, που ήταν στο ίδιο τραπέζι.

Αμέσως μετά ο Μανώλης Καρατζαϊδης, ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος τράπηκε σε φυγή.

Πρόκειται για έναν άντρα 34 ετών τον οποίο αυτή τη στιγμή αναζητεί η αστυνομία. Μάλιστα, οι αρχές κάνουν έκκληση για πληροφορίες:

«Ο δράστης ονομάζεται Μανώλης Καρατζαΐδης ειναι 34 ετων, 170-175 ύψος, έχει μαύρα μαλλιά και γενιά τριών ημερών. Στο δεξί του χέρι έχει ενα τατουάζ που απεικονίζει ένα φίδι. Την ημέρα εκείνη φορούσε ένα άσπρο μπλουζάκι, με τζιν και ένα σκούρο πράσινο μπουφάν. Διέφυγε με μια BMW χρώματος καφε-πορτοκαλί και φέρει τις πινακίδες με το νούμερο HDH-MX 210 (αργότερα η αστυνομία εντόπισε το συγκεκριμένο όχημα)».