Ζευγάρι και τα δυο του παιδιά βρέθηκαν τεμαχισμένα μέσα στο σπίτι τους

Τα παιδιά ήταν ηλικίας τριών και ενός έτους και οι αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Ένα ζευγάρι και τα δυο του παιδιά ηλικίας 3 και 1 έτους, βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι μέσα στο σπίτι που διέμεναν, στο χωριό Πιοθ, 60 χλμ έξω από τη Μαδρίτη.

Και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, που ήταν από τη Βραζιλία, βρέθηκαν τεμαχισμένα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η άγρια δολοφονία είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

«Όλες οι ενδείξεις τείνουν στο ότι πρόκειται για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών» επισήμανε στον Τύπο ο περιφερειάρχης Χοσέ Χουλιάν Γκρεχόριο, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Φαίνεται πως επαγγελματίες διέπραξαν όλο αυτό» εξήγησε ένας εκπρόσωπος τύπου της Ισπανικής Πολιτοφυλακής στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι ερευνητές, που δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης στην οικία, εκτιμούν ότι οι σοροί βρίσκονταν εντός του σπιτιού για περίπου ένα μήνα.

«Καμία πόρτα ούτε κανένα παράθυρο δεν φαίνεται να παραβιάστηκαν» υπογράμμισε ο ίδιος.

Την αστυνομία ειδοποίησε την Κυριακή ένας γείτονας που έκανε λόγο για μια έντονη δυσοσμία από το σπίτι.

Ο ισπανικός Τύπος έγραψε ότι τα πτώματα βρέθηκαν σε πλαστικούς σάκους.

Περίοικοι που μίλησαν σε ισπανικά τηλεοπτικά δίκτυα είπαν ότι η οικογένεια νοίκιαζε το σπίτι και ότι τους είχαν δει ελάχιστα από τότε που μετακόμισαν, στα τέλη Ιουλίου.

Η κατοικία, στην οποία περιλαμβάνεται μια πισίνα, βρίσκεται σε μια πολύ καλά φυλασσόμενη περιοχή.

Οι κάτοικοι του Πιοθ, περίπου 4000 άνθρωποι, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από το άγριο έγκλημα, θα τηρήσουν ενός λεπτού σιγή την Πέμπτη στη μνήμη των θυμάτων.