Ιταλία: Ελληνίδα μαθήτρια έπεσε από μπαλκόνι στη διάρκεια εκδρομής

Μια 17χρονη Ελληνίδα μαθήτρια που βρισκόταν στη Ρώμη σε σχολική εκδρομή έπεσε αργά χθες βράδυ από μπαλκόνι ξενοδοχείου που βρίσκεται στην οδό Κριστόφορο Κολόμπο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

η 17χρονη είναι μαθήτρια της Γ' Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου διέμενε, παραμένουν αδιευκρίνιστες.

"Είναι σε κρίσιμη κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Είναι το μόνο που γνωρίζουμε τώρα" δήλωσε στο ΑΠΕ ο διευθυντής του σχολείου, Νίκος Κατσιανίδης.

Όπως διευκρίνισε, το ατύχημα συνέβη χθες το βράδυ, μετά το δείπνο, όταν τα παιδιά ανέβηκαν στα δωμάτιά τους, στο ξενοδοχείο Cristoforo Colombo, προκειμένου να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους, ενόψει της προγραμματισμένης αναχώρησής τους, σήμερα.

Οι γονείς του 17χρονου κοριτσιού έχουν μεταβεί στη Ρώμη, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά επιστρέφουν σήμερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα.