Φρανσουά Ολάντ: Ο πρόεδρος είναι “γυμνός”… σε γαλλικό περιοδικό

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς του εξευτελισμού του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ. Εκτός του ότι βλέπει τη δημοτικότητα του στα Τάρταρα (οι δημοσκοπήσεις του δίνουν τα χαμηλότερα ποσοστά που είχε ποτέ Γάλλος πρόεδρος), εκτός του ότι η πρώην του, Βαλερί Τριερβελέρ, έγραψε ένα βιβλίο - λίβελο, τώρα, το 460ο φύλλο του γαλλικού περιοδικού Fluide Glacial κυκλοφορεί δυο σκίτσα που απεικονίζουν το Γάλλο πρόεδρο γυμνό.

Ο Ολάντ απεικονίζεται με χαμογελαστό πρόσωπο και ένα φιόγκο - γαλλική σημαία στα γεννητικά του όργανα και το περίφημο κράνος από τις φωτογραφίες των παπαράτσι κάτω από το διαμέρισμα της Ζιλί Γκαγιέ. Ενώ το δεύτερο σκίτσο τον δείχνει από την πίσω πλευρά, με τατουάζ στα οπίσθια "Αγαπώ το Fluide Glacial".

Εδώ και δύο εβδομάδες, παρά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, η αμφισβήτηση του αρχηγού του κράτους συνεχίζεται στη Γαλλία. Το 54% επιθυμεί από τον Φρανουσά Ολάντ "να προχωρήσει σε διάλυση της Εθνοσυνέλευσης".

Στο γνωστό παραμύθι, πήρε ώρα μέχρι ένα παιδί να αναφωνήσει "ο βασιλιάς είναι γυμνός" και τότε να το διαπιστώσουν όλοι. Για τον Ολάντ, δεν πήρε τόσο καιρό...