Έξαλλοι με τους ξετσίπωτους τουρίστες οι κάτοικοι της Βαρκελώνης

Οι μεθυσμένοι, αγενείς και θορυβώδεις νεαροί τουρίστες του Λαγανά Ζακύνθου και της Ρόδου φαίνεται ότι βρήκαν νέο προορισμό στη Μεσόγειο!

Το τελευταίο διάστημα, οι κάτοικοι της Βαρκελώνης έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τους άσεμνους τουρίστες, ειδικά στην διάσημη παραθαλάσσια περιοχή της Μπαρτσελονέτα.

Το περιστατικό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει αφορά 3 νεαρούς Ιταλούς τουρίστες οι οποίοι, επί ώρες έκαναν βόλτες γυμνοί στους δρόμους της πόλης ενώ στη συνέχεια αναρτήθηκαν φωτογραφίες στους στα κοινωνικά δίκτυα.   

Μπουχτισμένοι από την αντικοινωνική και έκλυτη συμπεριφορά, οι κάτοικοι αποφάσισαν να φωνάξουν ως εδώ στους νεαρούς τουρίστες με την έκλυτη συμπεριφορά και βγήκαν στους δρόμους, φωνάζοντας συνθήματα κατά του τουρισμού της κραιπάλης και των παράνομων ενοικιάσεων καταλυμάτων στην αστική περιοχή της Μπαρτσελονέτα.  

Μάλιστα, ο δήμος ανακοίνωσε πως εφεξής θα δείχνει μηδενική ανοχή σε όσους επιδεικνύουν δημοσίως έκλυτη συμπεριφορά. Ίσως μάλιστα ακολουθήσει και το παράδειγμα της Μαγιόρκα, που επιβάλλει πρόστιμο σε όσους κυκλοφορούν εκτός παραλίας ημίγυμνοι.