Γαλλικός Τύπος: Η…φωλίτσα του Ολάντ σχετίζεται με τη μαφία της Κορσικής!

Τα σενάρια στο Μέγαρο των Ηλυσίων μετά τις αναφορές του γαλλικού Closer για σχέση του γάλλου προέδρου με 41χρονη ηθοποιό, δίνουν και παίρνουν καθημερινά. Κι αυτό γιατί από τη στιγμή που το Παρίσι άρχισε να αναρωτιέται για τη στάση θα κρατήσει η "επίσημη" σύντροφος, Βαλερί Τριερβελέρ.

Θυμίζουμε ότι η Τριερβελέρ εισήχθη στο νοσοκομείο μετά το δημοσίευμα, ενώ τα Μέσα Ενημέρωσης ασχολούνται με αναφορές για το διαμέρισμα στο οποίο υποτίθεται ότι συναντιούνταν Ολάντ και Γκαγέ και το οποίο έχει σχέση με το οργανωμένο έγκλημα.

Σε αυτό το κλίμα, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του προέδρου για την οικονομία κινδυνεύει να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ο Τύπος στη Γαλλία έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε κύκλο νέων συζητήσεων γύρω από το σκάνδαλο, και έχουν να κάνουν με το διαμέρισμα, στο οποίο οι παπαράτσι υποτίθεται ότι έπιασαν το ζεύγος.

Το διαμέρισμα, σύμφωνα με το Le Point και το Mediapart, σχετίζεται με δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος της Κορσικής.

Διάφορες πηγές υποστηρίζουν ότι το διαμέρισμα ανήκει στον Μισέλ Φεράτσι, ηθοποιό που έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για υπεξαίρεση προς όφελος κορσικής ομάδας οργανωμένου εγκλήματος και εικάζεται ότι είχε παραχωρηθεί από πρώην σύζυγό του Φεράτσι, επίσης ηθοποιό, στην Γκαγέ.

Η πλευρά Φεράτσι, δια του δικηγόρου της αρνήθηκε το ότι ο πελάτης του έχει σχέση με το διαμέρισμα, λέγοντας πως η πρώην συζυγός του μένει στο διαμέρισμα και έχει κρατήσει το όνομα Φεράτσι στο κουδούνι λόγω των παιδιών της.