Κατάρρευση εξώστη σε διάσημο θέατρο του Λονδίνου

Πανικός και χάος επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στο κεντρικό Λονδίνο έξω από το γνωστό θέατρο Apollo, στη λεωφόρο Shaftesbury, στο West End. 

Μέρος του εξώστη κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας παράστασης και στο σημείο έσπευσαν δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα. Οι αρμόδιες αρχές και τα σωστικά συνεργεία αναφέρουν ότι κατέρρευσε μέρος της οροφής.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, την ώρα της κατάρρευσης- περίπου στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδος - υπήρχαν περίπου 700 άνθρωποι μέσα στο θέατρο και πλέον όλοι έχουν απεγκλωβιστεί από το κτίριο.

 

Τουλάχιστον 65 άνθρωποι πιστεύεται ότι τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένων και των τραυματιών που δεν χρειάζονται νοσηλεία, σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου.

Αξιωματούχοι της αστυνομίας δήλωσαν ότι τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά είπαν ότι δεν έχουν ενημέρωση για τυχόν θανάτους.

Ο κόσμος βγήκε έξω καταλυμένος με σκόνη. Πολλοί είναι γεμάτοι μελανιές και γδαρσίματα και είναι σε κατάσταση σοκ.

Η κατάρρευση σημειώθηκε από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, κατά τη διάρκεια της παράστασης "The Curious Incident Of The Dog In The Night-time" ("Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα") του Μαρκ Χάντον.