Εφιάλτης στον αέρα: Επιβάτες άρχισαν τη προσευχή όταν έπεσαν οι μάσκες

00:42 |

Εφιάλτης στον αέρα: Επιβάτες άρχισαν τη προσευχή όταν έπεσαν οι μάσκες

Πραγματικά εφιαλτικές στιγμές πέρασαν οι επιβάτες αεροσκάφους που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Σύμφωνα με βρετανικά μίντια, προσπάθησαν να διαχειριστούν τις δύσκολες αυτές στιγμές με προσευχή. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ορισμένοι επιβάτες άρχισαν να προσεύχονται όταν το αεροσκάφος τους, που είχε απογειωθεί από το Λονδίνο, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Άμστερνταμ. Υπήρξαν ενδείξεις αποσυμπίεσης στην καμπίνα κι έτσι οι επιβάτες είχαν φορέσει και τις μάσκες οξυγόνου.

Το αεροσκάφος κατευθυνόταν στην Πολωνία, όπου πιστεύεται πως οι Εβραίοι ταξιδιώτες πήγαιναν για να προσκυνήσουν. Κάθε χρόνο χιλιάδες Εβραίοι ταξιδεύουν στο Leżajsk και επισκέπτονται τον τάφο ενός εκ των ιδρυτών του χασιδικού κινήματος.

Η πτήση της Titan Airways εξέπεμψε σήμα κινδύνου και περίπου 17 λεπτά μετά έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Άμστερνταμ. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.