Δείτε τη συγκινητική μεταμόρφωση ενός άστεγου σε trendy hipster

Ο άστεγος Χοσέ Αντόνιο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν είδε τον εαυτό στον καθρέπτη

Ένας άστεγος, που ζούσε στο δρόμο για περισσότερο από δύο δεκαετίες, μεταμορφώθηκε σε κούκλο hipster.

Ο ιδιοκτήτης κομμωτηρίου Salva Garcia, προσφέρθηκε να του αλλάξει εντελώς την εμφάνιση που είχε, μετά από 25 χρόνια.

Ο 55χρονος βρέθηκε στο δρόμο, μετά από από κρίση κατάθλιψης, ενώ ήταν πρώην ηλεκτρολόγος και εργάζονταν τον τελευταίο καιρό σαν παρκαδόρος, σε μια πλατεία στη Μαγιόρκα όπου βοηθά τους οδηγούς αυτοκινήτων να βρουν χώρο στάθμευσης.

Μπήκε στο σαλόνι ομορφιάς του αριστοκρατικού κομμωτηρίου, με γκρίζα απεριποίητα μαλλιά και ακατάστατη βρώμικη γενειάδα και βγήκε μεταμορφωμένος σε έναν κομψό hipster style άνδρα.

Ο 55χρονος με τη νέα του εμφάνιση και τα κομψά του ρούχα, εισέπραξε βλέμματα θαυμασμού από πολλές γυναίκες.

Όταν ο Jose Antonio είδε την αλλαγή στην εμφάνιση του, τα δάκρυα έτρεχαν στα μάγουλά του και ψιθύρισε "Θεέ μου, αυτό είναι απίστευτο, εγώ είμαι αυτός; Είμαι τόσο διαφορετικός που κανείς δεν θα με αναγνωρίσει, εάν δεν του πω ποιος είμαι."

Μετά την αλλαγή εμφάνισης ο Josete (το παρατσούκλι του) φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά επώνυμου σχεδιαστή, άψογο λευκό πουκάμισο και κόκκινο drainpipe παντελόνι κάθισε σ΄ένα μπαρ δίπλα στο οποίο περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και παράγγειλε μια μπύρα στη βεράντα. Ο 55χρονος γέλασε όταν ο σερβιτόρος έφυγε χωρίς να τον αναγνωρίσει.

Όπως αποκάλυψε τώρα, η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Salva Garcia σε Ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό, μια εταιρεία -που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της- βοήθησε οικονομικά τον Jose Antonio για να μη ζει πια στο δρόμο (του δίνει ένα μικρό μηνιαίο χρηματικό ποσό για να ζει σε ένα δωμάτιο ενός κοινόχρηστου χώρου). Η ζωή του άλλαξε όπως και η εμφάνισή του".

Σήμερα, ο Jose Antonio διατηρεί μια υγιή εμφάνιση, συνεχίζει να ψάχνει δουλειά και θέλει να αλλάξει τη ζωή του.