Όλοι οι κάτοικοι του χωριού έγιναν εκατομμυριούχοι χάρη στον κύριο Corona!

Ένα ανέλπιστο και αναπάντεχο δώρο

Οι κάτοικοι ενός ράθυμου χωριού στην Ισπανία, το Cerezales del Condado, έγιναν αυτόματα και αναπάντεχα εκατομμυριούχοι μετά το θάνατο ενός επιχειρηματία. Το ανέλπιστο δώρο με τον πακτωλό χρημάτων, συνέβη όταν άφησε την τελευταία του πνοή ο ιδρυτής της μπύρας Corona, o οποίος κληροδότησε στους ντόπιους- και στους 80-, το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Στον καθένα!
 
Ο εκατομμυριούχος Antonino Fernández, παρά την επιτυχία του στη βιομηχανία του ζύθου, δεν ξέχασε τις ρίζες του και χάρισε τα πλούτη του στους λιγοστούς κατοίκους του χωριού του. 
Ο Fernández, πέθανε τον Αύγουστο σε ηλικία 99 ετών, γεννήθηκε στη φτώχεια στο Cerezales del Condado και ήταν ένα από τα 13 παιδιά της οικογένειας. Στα 14 εγκατέλειψε το σχολείο γιατί οι γονείς του δεν είχαν χρήματα για τα δίδακτρα. 
 
Σε ηλικία 32 ετών μετακόμισε στο Μεξικό, το 1949, και έγινε διευθύνων σύμβουλος της Grupo Modelo, της εταιρείας που φτιάχνει την διάσημη μπύρα Corona.
 
Στη διαθήκη του ανέφερε πως η επιθυμία του ήταν να αφήσει 169 εκατομμύρια λίρες στους συγχωριανούς του από το Cerezales, το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Έτσι ο κάθε κάτοικος αυτού του μικρού ισπανικού χωριού κληρονόμησε περίπου 2.49 εκατομμύρια δολάρια.