Νεαρή καθηγήτρια έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της στο χορό του σχολείου

Εκείνη δηλώνει πως έπεσε "θύμα" του αλκοόλ

Εκτός σχολείου βρέθηκε μια καθηγήτρια όταν πέρασε τη νύχτα της με έναν από τους μαθητές της, τη βραδιά του σχολικού χορού.

Η καθηγήτρια γαλλικών Isabelle Graham, φέρεται ότι αποπλάνησε έναν 17χρονο τον οποίο ξελόγιασε δίνοντάς του αλκοόλ, στο Travelodge του Εδιμβούργου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Η Graham, μια αφοσιωμένη Χριστιανή όπου τη περίοδο του περιστατικού υπήρξε αρραβωνιασμένη, αρνείται τις κατηγορίες ρίχνοντας το φταίξιμο στο αλκοόλ και πως δεν θυμάται τίποτα από εκείνο το βράδυ. 

Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση, η καθηγήτρια στις 5 προς 6 Ιουνίου 2014, έφυγε από το χορό του σχολείου στο Whitburn Academy, μαζί με έναν μαθητή της. Μαζί πήγαν σε ένα ξενοδοχείο όπου είχαν σεξουαλική επαφή. Μάλιστα, υπάρχει και σχετική φωτογραφία από τη βραδιά όπου φαίνεται η καθηγήτρια ξαπλωμένη στο κρεβάτι και έναν νεαρό να στέκεται στην πόστα κρατώντας ένα μπουκάλι. 

Το σχολείο, όταν το μυστικό προδόθηκε μέσω των social media, αρχικά την απέλυσε και στη συνέχεια προσέφυγε στην πειθαρχική επιτροπή του υπουργείου Παιδείας και πέτυχε η Ιζαμπέλ να μην διδάξει ποτέ πια στη ζωή της.