Σεσημασμένος… τζιχαντιστής ο 19χρονος αποκεφαλιστής της Γαλλίας

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Κερμίς σε διάφορες ηλικίες, με τις δυο από αυτές να χρονολογούνται από το 2011

Φωτογραφίες του ενός εκ των δύο δραστών της νέας επίθεσης που σημειώθηκε την Τρίτη στη Γαλλία, δημοσιεύει η DailyMail, αφότου ο εισαγγελέας Φρανσουά Μολάν αποκάλυψε ότι πρόκειται για τον 19χρονο Αντέλ Κερμίς.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Κερμίς σε διάφορες ηλικίες, με τις δυο από αυτές να χρονολογούνται από το 2011.

Σύμφωνα με τον Γάλλο εισαγγελέα, ο 19χρονος ο οποίος γεννήθηκε στη Γαλλία, βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση από τις αρχές έπειτα από δύο αποτυχημένες του απόπειρες να φτάσει στη Συρία πέρσι.

Ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι το Μάρτιο του 2015, ο Κερμίς, με καταγωγή από την Ρουέν της Νορμανδίας όπου συνέβη η επίθεση, είχε προφυλακιστεί με κατηγορίες για σχέσεις με μια τρομοκρατική οργάνωση, πριν απελευθερωθεί υπό όρους να φεύγει από το σπίτι του για λίγες μόνο ώρες την ημέρα και είχε υποχρεωθεί να φοράει ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος επιτρεπόταν να φεύγει από το σπίτι του χωρίς επίβλεψη από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι, κάτι που του επέτρεψε να πραγματοποιήσει τη φρικτή δολοφονία του ιερέα της εκκλησίας Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ, με την υπόθεση να εξελίσσεται από τις 9 έως τις 11 το πρωί.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί να ταυτοποιήσει τον δεύτερο δράστη της επίθεσης και έφοδοι της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, δήλωσε ο εισαγγελέας Μολάν.Kermiche1

Kermiche2

Kermiche3