Όργια, “παιχνίδια” του σεξ και πικάντικες εικόνες από το φεστιβάλ του σεξ

Πάνω από 700 επισκέπτες έφυγαν πλήρως ικανοποιημένοι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των φεστιβάλ - χιλιάδες φεστιβαλιστές συγκεντρώνονται σε πάμπολα events ανά τον κόσμο για να απολαύσουν μουσική, κινηματογράφο και... σεξ. Γιατί όχι και σεξ; Το φεστιβάλ Swingfields φιλοξενείται στη Βρετανία και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες υπαίθριες σεξο-συγκεντρώσεις, σύμφωνα με τους διοργανωτές. 

Φέτος, από τις 30 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, πάνω από 700 "ενθουσιασμένοι" επισκέπτες ετοίμασαν βαλίτσες και συγκεντρώθηκαν στο ήσυχο χωριουδάκι Trellech  στην Ουαλία για να απολαύσουν τη θέα, την κοινωνικοποίηση και ότι άλλο ήθελε προκύψει. Οι οργανωτές του τριήμερου φεστιβάλ, το εισιτήριο κόστισε μεταξύ 55 και 180 λίρες, κράτησαν κρυφό το σημείο συνάντησης τον οποίο αποκάλυψαν μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη. 

Τι είδαν και έκαναν οι επισκέπτες; Το φεστιβάλ περιλάμβανε σκηνές (κάμπινγκ) με διαφορετική θεματολογία γύρω από το σεξ, σκηνές με "παιχνίδια" του σεξ, εγκαταστάσεις υδρομασάζ... Πάντως, αν και οι κάμερες απαγορεύονταν, υπάρχουν φωτογραφίες που απεικονίζουν μια γυναίκα να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις με δυο άντρες ενώ βρίσκονται δεμένοι με λουριά σε μια κούνια του σεξ. Σε μια άλλη, κάποιοι ερωτοτροπούν ενώ γύρω τους υπάρχουν επισκέπτες που τους παρακολουθούν. 

"Δε μπορώ να το πιστέψω, είναι σαν να βρίσκεσαι στα γυρίσματα μιας ταινίας πορνό", λέει ο Bill από το Μάντσεστερ στη δημoσιογράφο της Sun. "Υπάρχουν κανόνες, οπότε αν κάποιος δεν θέλει να κάνει κάτι, πρέπει να το σεβαστείς", λέει με τη σειρά του ο Wendy στην εφημερίδα. 

Η ρεπόρτερ τρύπωσε κρυφά στις εγκαταστάσεις του φεστιβάλ μαζί με έναν φωτογράφο, προσποιούμενοι το ζευγάρι. Η ίδια, έγινε μάρτυρας πολλών καυτών περιστατικών, όπως όταν γνώρισε τον Tony που ήταν ντυμένος κατάλληλα για ένα ρωμαϊκό όργιο ενώ σε ένα από τα events έπρεπε όσες γυναίκες το ήθελαν να διαγωνιστούν για το ποια θα είχε τον καλύτερο οργασμό. 

Το ετήσιο αυτό φεστιβάλ, διανύει αισίως τον τρίτο χρόνο ζωής του.