Μοντέλο ποζάρει με σέξι μπικίνι αλλά μια μέρα μετά η αλήθεια σοκάρει

Πώς οι κοιλιακοί αλλάζουν δραματικά

Είναι φανατική με τη γυμναστική και αυτό φαίνεται. Η Maeve Madden από την Ιρλανδία, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της με τις οποίες επιχειρεί να δείξει ότι οι επίπεδες κοιλιές που όλοι θαυμάζουν δεν είναι όπως φαίνονται στα λαμπερά social media. 

Το εντυπωσιακό μοντέλο, αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τα "τέλεια σώματα με τα μπικίνι", δείχνοντας χωρίς τύψεις τη "δραματική" διαφορά με ένα στομάχι με καμπύλες. Η Madden, με πάνω από 71,700 followers στο Instagram, λέει ότι δείχνει στους θαυμαστές της μια πινελιά πραγματικότητας καθώς αν και ακολουθεί πιστά ένα απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής, εντούτοις η σέξι κοιλιακοί της εξαφανίζονται καθώς πάσχει από το Σύνδρομο ευερεθίστου εντέρου - και οι διαφορές στις φωτογραφίες το αποδεικνύουν. 

"Η πραγματικότητα. Δεν έχω κάθε μέρα φοβερούς κοιλιακούς...", γράφει. "Ορμόνες, φούσκωμα, κατακράτηση υγρών, δυσανεξία είναι το αποτέλεσμα ημερών σαν και αυτή με τα συμπτώματα να διαρκούν από μια ημέρα μέχρι και μια εβδομάδα", συνεχίζει.