Το τετράποδο που ποζάρει σα μοντέλο!

Ο Charlie απολαμβάνει δόξα και φήμη

Στους δρόμους της Λευκωσίας, κυκλοφορεί ένα απίστευτα χαριτωμένο σκυλάκι, ηλικίας 18 μηνών, το οποίο ποζάρει κανονικά σαν μοντέλο! Θα τον δείτε να φωτογραφίζεται φορώντας πουκάμισα, κουστούμια, πουλόβερ, καπέλα, γυαλιά ηλίου και διάφορα άλλα ρούχα και αξεσουάρ.

Πρόκειται για τον Charlie, ράτσας Boston Terrier -διασταύρωση αγγλικού Bulldog και αγγλικού λευκού Terrier-, ο οποίος λατρεύει να ποζάρει και να φωτογραφίζεται.

Ο ιδιοκτήτης του, Γαβριήλ Γεωργίου, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Λευκωσία, λέει πως ξεκίνησε να φωτογραφίζει τον Charlie από την ηλικία των 2 μηνών.

Όπως μας λέει, από την αρχή φαινόταν πως ο σκύλος το διασκέδαζε! Έτσι, ξεκίνησε να του δίνει tips για το πώς να «στήνεται» στις φωτογραφίες.

«Ο Charlie άρχισε σιγά-σιγά να καταλαβαίνει τον ήχο της φωτογραφικής μηχανής, με αποτέλεσμα να μένει ακίνητος, μέχρι  να τον φωτογραφίσω», λέει στο city.sigmalive.com.

Η αγάπη και των δύο για τη φωτογραφία, οδήγησε τον Γαβριήλ στο να μετατρέψει ένα δωμάτιο στο σπίτι του σε στούντιο, στο οποίο φωτογραφίζει αποκλειστικά τον Charlie, αφού πρώτα τον ντύσει με ρούχα δικά του ή της γυναίκας του.

Τις φωτογραφίες έπειτα τις αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα σε Facebook και Instagram.

Από εκεί μάλιστα τον «εντόπισαν» διάφοροι, εξ ου και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του να συμμετάσχει σε διαφημιστικό φιλμάκι.

Ο Charlie συνεργάστηκε πλήρως και έκανε ακριβώς ό,τι του ζητήθηκε για τις ανάγκες διαφημιστικού.