Κυκλοφορεί το βιβλίο της Τριερβελέρ για τη σχέση με τον Ολάντ

Την Πέμπτη θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία το βιβλίο της πρώην συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ. Το βιβλίο θα έχει τον τίτλο "Ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή" και η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας εξιστορεί τη ζωή της δίπλα στο Γάλλο πρόεδρο, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, μέχρι την... επεισοδιακή έξοδο και το χωρισμό που έκανε το γύρο του κόσμου.

Ήδη, έχουν γίνει σύμφωνα με τη Les Echos, παραγγελίες για 200.000 αντίτυπα.

"Ό,τι γράφω είναι αλήθεια. Στο Ελιζέ (Μέγαρο Ηλυσίων) ένιωθα πολλές φορές όπως στα ρεπορτάζ. Υπέφερα πάρα πολύ από τα ψέματα" σχολίασε η Τριερβελέρ στην ανακοίνωση κυκλοφορίας του νέου της βιβλίου.

Το 320 σελίδων βιβλίων "είναι την ίδια στιγμή μια κραυγή αγάπης και μια καθοδική πορεία προς την κόλαση της προσωπικής ζωής ενός ζευγαριού. Δυο πρόσωπα και τίποτε άλλο: η Βαλερί και ο Φρανσουά" γράφει το Paris - Match σε ένα ρεπορτάζ που φιλοξενεί την προδημοσίευση κάποιων μικρών χωρίων του βιβλίου.

Είναι η πρώτη φορά που η πρώην πρώτη κυρία "αφηγείται αληθινά τα εννέα χρόνια μιας σχέσης που υπονομεύτηκε από τη ζήλια και την εξουσία... μια ιστορία αγάπης... και απελπισίας", σχολιάζει το περιοδικό.