Η γυναίκα που θέλει να παντρευτεί… πολυέλαιο

Η γυναίκα που θέλει να παντρευτεί… πολυέλαιο

Η γνωριμία έγινε online

Η Βρετανίδα Amanda Liberty είναι χαρούμενη γιατί πρόκειται να παντρευτεί... Η γνωριμία έγινε online και παραδέχεται ότι έχει εθιστεί στις τρυφερές περιπτύξεις με το άλλο της μισό. Όλα αυτά καλά και υπέροχα, αν αντί για μια άλλη ανθρώπινη ύπαρξη δεν είχε απέναντί της έναν εντυπωσιακό ομολογουμένως, πολυέλαιο!

Η 33χρονη γυναίκα αγόρασε τον μελλοντικό της... σύντροφο - που ονομάζει «Lumiere»-από το διαδίκτυο έναντι 500 δολαρίων και όπως εξομολογείται: «Μόλις είδα τη Lumiere στο eBay, ήξερα αμέσως ότι ήταν η μοναδική για μένα... Ήταν έρωτας με τη πρώτη στιγμή. Τη βρήκε σε αγορά στη Γερμανία και όπως εξήγησε, από τη πρώτη στιγμή ήξερε πως έπρεπε να τη κάνει δική της. «Δε μπορούσα να σταματήσω να τη σκέφτομαι και πόσο όμορφη ήταν - έχει ένα τόσο όμορφο σχήμα και ένιωθα πραγματικά μια εκπληκτική ενέργεια».

Την έκανε πρόταση γάμου την ημέρα των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου του περασμένου έτους και όπως επισημαίνει στη συλλογή της έχει και άλλους πολυελαίους με τους οποίους όμως είχε «ανοιχτή σχέση...». Η νεαρή γυναίκα, έλκεται σεξουαλικά από άψυχα αντικείμενα - η πρώτη της «σχέση» ήταν με ένα σετ με ντραμς όταν ήταν 14 ετών...

Η βέρα...