Συμμορία μαχαίρωσε, αποκεφάλισε και ξερίζωσε τη καρδιά από θύμα

Συμμορία μαχαίρωσε, αποκεφάλισε και ξερίζωσε τη καρδιά από θύμα

Συνελήφθη ένας 19χρονος μέλος της MS-13

Η περιβόητη συμμορία MS-13, δολοφόνησε με απίστευτη αγριότητα έναν άντρα τον οποίο - πλην του ότι μαχαίρωσαν τουλάχιστον 100 φορές - τον αποκεφάλισαν, του έβγαλαν τη καρδιά και τον έθαψαν, σύμφωνα με την αστυνομία του Μέριλαντ.

Ένας από τους υπόπτους του ειδεχθούς εγκλήματος, είναι και ο 19χρονος Miguel Angel Lopez-Abrego (στη φωτογραφία) ο οποίος συνελήφθη πριν μερικές ημέρες στην Β. Καρολίνα. Ο νεαρός, γνωστός και ως «Timido», διώκεται για κακουργηματικού χαρακτήρα ανθρωποκτονία και προφυλακίστηκε χωρίς να οριστεί εγγύηση κατά την πρώτη ακροαματική διαδικασία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, πάνω από 10 μέλη της συμμορίας παρέσυραν το θύμα στο πάρκο Silver Spring όπου πιστεύεται ότι διαπράχθηκε το έγκλημα πριν λίγους μήνες, ίσως την άνοιξη. Ο κατηγορούμενος, φέρεται πως έσκαψε τον αυτοσχέδιο τάφο και ο οποίος ήταν ο πρώτος που επιτέθηκε στον άτυχο άντρα με ένα μαχαίρι.

Στα νομικά έγγραφα, δεν αναφέρεται το κίνητρο της δολοφονίας ενώ το θύμα δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Η αστυνομία στη περιγραφή που δίνει, σημειώνει πως πρόκειται για άντρα ισπανικής καταγωγής, μεσαίου αναστήματος με μαύρα κοντά μαλλιά και